Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel – “Female Legend”

© CPU – Jan Van Hecke

Het muzikale jaar 2019 is stilaan ten einde en ook ditmaal konden we talrijke ontdekkingen maken. Op nationale bodem maakte zo ook Miss Angel haar entree en wat voor een. Met haar eerste ep Ghetto Mami, Vol. 1 kon ze heel wat zielen overtuigen en speelde ze bijgevolg op zowat elk belangrijk Belgisch festival. Na een drukke zomer werd het alweer wat rustiger rond Miss Angel, maar dat had allemaal te maken met het schrijven van nieuwe nummers. Op de laatste meters van het jaar krijgen we dan toch nog een laatste nummer van de hiphopnieuwkomer te horen.

“Female Legend” is Miss Angel op haar best en daarop bewijst ze dat je niet enkel in de UK moet zijn voor snedige grime. De donkere beat en de snedige lyrics laten er geen haar over groeien. Miss Angel is duidelijk druk bezig met haar opmars naar de top. Op “Female Legend” krijgen we trouwens nog eens haar onwaarschijnlijke flow te horen, die haar net zo uniek maakt in de Belgische rapscene. Spijtig dat het nummer zo kort duurt, want als het ons had gelegen konden we gerust nog een tijdje langer naar haar luisteren. Op meer zullen we ons moeten gedulden tot volgend jaar, maar dat zal ongetwijfeld wel weer de moeite zijn.

Op zaterdag 21 maart kan je Miss Angel aan het werk zien op Out The Frame in de Vooruit te Gent.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1286 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel - "Who?!"

Net als in 2019 trakteert Miss Angel ons nog op de valreep van het jaar op een nieuwe single. Vorige keer was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel - "Icky with da Sticky"

Hiphop is al veel te lang een mannenzaak. Hoewel er steeds meer vrouwen in de scene opduiken, blijft een vrouwelijke MC een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel - "Mami Thats My Shit"

Miss Angel is zonder twijfel de sterkste vrouwelijke stem in de almaar groeiende Vlaamse hiphopscene. Ze is nog maar sinds 2018 bezig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.