Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Swae Lee – “Dance Like No One’s Watching”

Swae Lee is al een tijdje geen onbekende meer in de hiphopwereld. Samen met zijn broer Slim Jxmmi bracht hij als Rae Sremmurd al verschillende albums uit, maar ook op zijn eentje bracht hij in 2018 al een plaat uit. Wanneer hij niet met zijn broer samenwerkt, werkt Swae Lee regelmatig nog met andere artiesten samen zoals eerder dit jaar met Internet Money en Future of al iets langer geleden met Madonna of Ellie Goulding en Diplo. Net als “Reality Check” en “Someone Said” zal ook het nieuwe “Dance Like No One’s Watching” terug te vinden zijn op HUMAN NATURE, het tweede soloalbum.

De nieuwe single ligt in dezelfde lijn als ander werk van Swae Lee en zo voelt het meteen vertrouwd aan. Doorheen het nummer heeft de rapper het over seks, drugs en Elon Musk, maar vooral de vrijheid om te dansen zoals wanneer er niemand kijkt. Om als luisteraar mee te dansen ligt het tempo misschien niet iets te traag of is de beat iets te zacht, maar als we dat door de vingers zien is het wel een goed lied. Doordat de tekst in het refrein repetitief is blijft deze aardig hangen.

Wanneer het nieuwe album van Swae Lee verschijnt is nog niet duidelijk, maar we kijken ernaar uit.

Instagram / Twitter / OnlyFans

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

25 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief