Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Diplo – “Close To Me” ft Swae Lee

Daar is Ellie Goulding weer! De Britse heeft al sinds 2015 geen nieuw album meer uitgebracht maar ze lijkt nu toch klaar voor haar comeback. “Love Me You Like Do” en “Burn” zijn maar twee voorbeelden van de vele hits waarmee Goulding in het verleden al scoorde. Voor haar nieuwe single doet ze een beroep op de hulp van producer Diplo. Die scoorde dit jaar al twee grote hits met zijn twee nieuwe projecten: “Electricity” met Silk City en “Thunderclouds” met LSD. De twee werkten trouwens in het verleden al samen op het nummer “Powerful” van Major Lazer. Voor rapper Swae Lee van het duo Rae Sremmurd is het de eerste keer dat hij met zijn collega’s samenwerkt.

Op “Close To Me” krijgen we een andere Ellie Goulding te horen dan pakweg drie jaar geleden. Met meer pit dan vroeger, maar nog steeds datzelfde herkenbare stemgeluid. Na enkele luisterbeurten zit het refrein al in je hoofd, een echte oorwurm dus. Qua productie wordt er wel duidelijk binnen de lijntjes gekleurd, maar dat zorgt er dan weer voor dat de kans groot is dat dit nummer grijs zal gedraaid worden op de radio. Swae Lee geeft overigens wel een frisse toets aan het nummer.

“Close To Me” moet de leadsingle worden van het nieuwe album van Ellie Goulding dat ergens in 2019 zou uitkomen. We zijn alvast benieuwd om ander nieuw materiaal te horen.

Website / Youtube / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…
AlbumsRecensies

Joji - Nectar (★★★★): Een vocaal hoogtepunt

Een YouTuber die een carrièreswitch maakt naar muzikant, we zien het wel vaker. Ook de Japanse zanger George Kusunoki Miller, beter bekend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swae Lee - "Dance Like No One's Watching"

Swae Lee is al een tijdje geen onbekende meer in de hiphopwereld. Samen met zijn broer Slim Jxmmi bracht hij als Rae…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.