Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Internet Money feat. Swae Lee & Future – “Thrusting”

Internet Money is een van de grootste en meest succesvolle hiphopcollectieven van deze generatie, en dat met slechts een handvol producers. Toch zijn dat niet de minste, want artiesten als Nick Mira en Taz Taylor behoren allemaal tot het collectief. Dat Internet Money grote plannen heeft, kunnen we zien aan het album dat op 28 augustus uitkomt. Een tracklist met namen als Trippie Redd, Lil Mosey, Lil Tecca en Juice WRLD doet ons watertanden naar het eindresultaat.

“Thrusting” is het derde nummer dat Internet Money lost van hun aankomende album. De single is een samenwerking van een aantal producers uit het collectief met de rappers Swae Lee en Future. Het is zeer zomers, met toch een treurige tint erin. Dat zomerse aspect komt grotendeels door de productie, het melancholieke door Swae Lees manier van zingen en rappen. Future brengt dan weer zijn typische autotunegeluid mee, wat de droevigheid van Swae Lee en de algemene sfeer versterkt. Het is zeker geen slecht nummer, maar er mist wat inhoud en pit, zeker na “Lemonade”.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 augustus 2020

About Author

Robbe Nerinckx De liefde voor muziek is oneindig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief