Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHY Martin – “can I call you back?”

Ellie Goulding, Jess Glynne, Bebe Rexha, Steve Aoki en The Chainsmokers: het zijn maar enkele artiesten waarvoor Sara Hjellström hits schreef. Ze kan zich dan ook een van de beste songwriters ter wereld noemen. Gelukkig gaf al dat succes haar genoeg zelfvertrouwen om haar eigen carrière te lanceren onder de naam SHY Martin. De 26-jarige zangeres heeft tot nu toe alleen nog maar potentiele hits zoals “Slow” en “Make Us Never Happen” uitgebracht. We moeten nog even wachten op haar debuutalbum. Hopelijk komt het er wel snel aan, want we zijn super benieuwd naar wat ze ons allemaal nog te bieden heeft.

De Zweedse Sara Hjellström weet ons (weeral) te overtuigen met haar dierbare gitaar en de schattige visuals op de achtergrond. “can I call you back?” is een snoezig en ingetogen popnummer dat telkens aangenamer wordt als we er naar luisteren. Het nummer weet nooit echt te ontploffen, maar dat hoeft ook niet per se. We hopen dat “can I call you back?” een grote radiohit wordt en SHY Martin zo een eigen sound kan creëren, zodat ze zich meer en meer kan gaan onderscheiden van anderen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deacon (feat. Nina Nesbitt) – “Long Run”

Een kunstzinnige carrière ambiëren als je moeder al een Oscar op de schouw staan heeft? Het is niet evident, omdat er altijd…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHY Martin – “Nobody Likes Moving On”

De Zweedse Sara Hjellström is een echte hitmachine die het ene nummer na het andere van haar hand schrijft. Zo schreef ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHY Martin - "Slow"

Vroeg geleerd, is oud gedaan en dat is ook zo met muziek. De Zweedse Sara Hjellström won op haar zeventiende een muziekwedstrijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.