Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHY Martin – “Nobody Likes Moving On”

De Zweedse Sara Hjellström is een echte hitmachine die het ene nummer na het andere van haar hand schrijft. Zo schreef ze al voor artiesten als Ellie Goulding, Jess Glynne, The Chainsmokers, Bebe Rexha en Steve Aoki, en dat zijn toch niet de minste. We zijn er dan ook zeker van dat iedereen wel al eens een nummer van haar heeft gehoord, maar misschien ken je ze wel het best van op “The Ocean” van Mike Perry dat een grote zomerhit was in 2016. Ondertussen is SHY Martin uitgegroeid tot een artieste die naast het schrijven voor anderen ook bezig is aan haar eigen carrière. Zo bracht ze al heel wat singles uit en mogen we haar debuutalbum normaal gezien dit jaar nog verwachten.

Op haar vorige singles “Slow” en “can I call you back” klonk de jonge Zweedse nog heel ingetogen, maar op haar nieuwste krijgen we een heel andere SHY Martin te horen. “Nobody Likes Moving On” begint dan ook meteen iets meer catchy dan haar vorige nummers. Dit komt waarschijnlijk door de creatieve akoestische melodie die na een dikke halve minuut wordt vergezeld door een artistieke achtergrondbeat. Hierdoor vloeit de strofe ook ongestoord over in het refrein en worden we enigszins nog harder verrast door de sterke lyrics die het nummer bevat. SHY Martin zit op een goede trein die elke maand wel een goede, sterke single lost. We zijn benieuwd naar wat de toekomst gaat geven voor dit jong talent.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Loma – Don’t Shy Away (★★★★): Koortsige droommuziek

Sommige groepjes beginnen als zijproject, maar blijken zo succesvol – creatief of commercieel – dat de betrokken muzikanten beslissen er iets blijvenders…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deacon (feat. Nina Nesbitt) – “Long Run”

Een kunstzinnige carrière ambiëren als je moeder al een Oscar op de schouw staan heeft? Het is niet evident, omdat er altijd…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Leah Rye - "All I Got"

In de dromerige wereld van Leah Rye voeren mysterie en melancholie het hoogste woord. De Nederlandse zangeres vertaalt haar verbeelding in duistere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.