Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHY Martin – “Slow”

Vroeg geleerd, is oud gedaan en dat is ook zo met muziek. De Zweedse Sara Hjellström won op haar zeventiende een muziekwedstrijd op school, waar ze ontdekt werd door EMI en een contract tekende. Uiteindelijk koos ze er toch voor om met een kleiner independent label verder te gaan en maakte ze naam en faam als songwriter. Ze schreef nummers voor onder andere Bebe Rexha, Jess Glynne, The Chainsmokers en Kygo, maar onder de naam SHY Martin brengt ze ook zelf nummers uit.

Hjellström schrijft haar nummers al sinds het begin op haar geliefde gitaar en ook de nieuwe single “Slow” componeerde ze op haar oude instrument. Het nummer is een sobere poptrack, waar de charme van afspat en ze heerlijk fragiel uit de hoek weet te komen. Het moet niet altijd bombastisch, groots of elektronisch zijn, en dat laat SHY Martin op het ingetogen nummer horen. De bijhorende visuals werden overigens door haar grote broer gemaakt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

11 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief