Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHY Martin – “Make Us Never Happen”

De beste songwriters ter wereld komen al enkele jaren uit onder andere Zweden en zo ontstonden heel wat monsterhits in het Scandinavische land. Sara Hjellström is een van de revelaties van de afgelopen jaren, want nadat ze hits schreef voor onder andere Ellie Goulding, Kygo, Bebe Rexha of The Chainsmokers, legt ze nu de focus op haar eigen carrière. Op haar zeventiende had ze haar eerste platendeal te pakken, maar anno 2019 brengt de 26-jarige zangeres alles op eigen houtje uit.

Schattige popmuziek die een streling is voor het oor: zo kunnen we haar nieuwe single “Make Us Never Happen” in enkele woorden samenvatten. Productioneel is het allemaal zeer clean en gepolijst, waardoor het een echte radiohit zou kunnen worden. Herkenbaarheid heeft ze niet helemaal, omdat het hard in de lijn ligt met heel wat andere artiesten, maar toch zijn we overtuigd dat we ze snel op onze radiozenders zullen horen.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

8 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief