Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deacon (feat. Nina Nesbitt) – “Long Run”

Een kunstzinnige carrière ambiëren als je moeder al een Oscar op de schouw staan heeft? Het is niet evident, omdat er altijd vergelijkingen zullen worden gemaakt. Maar de 16-jarige Deacon Philippe heeft met “Long Run” alvast wel zijn muzikale debuut gemaakt. De zoon van Ryan Phillippe en Reese Witherspoon werkte voor de gelegenheid samen met de Schotse singer-songwriter Nina Nesbitt, die ondertussen toch wel al de nodige muzikale strepen heeft verdiend.

Het debuut van Deacon mag er in ieder geval zijn, al zingt hij niet mee op het nummer en stond hij dus enkel in voor de productie. De vocals van Nesbitt konden ons eerder al bekoren en passen ook bij dit toch wel gevoelige plaatje met herkenbare melodielijnen. Eerlijk: we dachten meteen aan pakweg “Slow” van SHY Martin en het is dus ook geen verrassing dat Sara Hjellström meewerkte aan de song. We hebben er het raden naar hoeveel inbreng Deacon precies had, maar met jezelf laten omringen door rasartiesten en daar van bijleren is ook helemaal niets mis. Leuk debuut, wat het in de long run zal opleveren, moet de toekomst uitwijzen.

Deacon: Instagram
Nina Nesbitt: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 juli 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief