Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Halsey – “You should be sad”

Ashley Frangipane schudde in de eerste helft van het vorige decennium de letters van haar voornaam door elkaar en maakt sindsdien muziek die minstens even lekker is als het frangipanneke van Lotus. In 2015 bracht Halsey haar eerste langspeler Badlands uit en twee jaar later volgde Hopeless Fountain Kingdom. Volgende week brengt de Amerikaanse (eindelijk) haar derde album uit. De eerste single van Manic dateert al van uit 2018, maar we zijn “Without Me” nog lang niet vergeten. Andere singles als “Graveyard” en “Finally / beautiful stranger” wisten ons ook te bekoren en ook de nieuwe single doet ons nog meer uitkijken naar dat langverwachte derde album.

Wie “You should be sad” beluistert, zal er zeker en vast niet ‘sad’ van worden. Het nummer begint met een leuk gitaarlijntje dat een rode draad vormt doorheen het nummer. Wat een rustig akoestisch nummer lijkt te zijn, ontpopt zich tot een vrij sterke popsong. Emoties zijn duidelijk te horen in de herkenbare stem van Halsey. Beginnen met een gitaarlijntje is iets dat Halsey ook al deed op “Graveyard”, maar de nummers verschillen zeker en vast genoeg van elkaar. Het nieuwe nummer is misschien niet even sterk als “Graveyard”, maar “You should be sad” is helemaal geen slecht nummer.

Manic verschijnt volgende week en op 5 maart staat de zangeres in de Lotto Arena.

Facebook – Instagram – Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

863 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagram

De 13 beste albumhoezen van 2021

‘Don’t judge a book by its cover’ en hetzelfde geldt voor albums. Toch kunnen we er niet onderuit dat vooral albumhoezen onze…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Halsey - If I Can’t Have Love, I Want Power (★★★★½): Smaakvolle cocktail van stijlen en genres

Nadat de afgelopen maanden via sociale media veel hints gelost werden, is het vierde album van Halsey (echte naam Ashley Frangipane) If…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.