Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Halsey – “You should be sad”

Ashley Frangipane schudde in de eerste helft van het vorige decennium de letters van haar voornaam door elkaar en maakt sindsdien muziek die minstens even lekker is als het frangipanneke van Lotus. In 2015 bracht Halsey haar eerste langspeler Badlands uit en twee jaar later volgde Hopeless Fountain Kingdom. Volgende week brengt de Amerikaanse (eindelijk) haar derde album uit. De eerste single van Manic dateert al van uit 2018, maar we zijn “Without Me” nog lang niet vergeten. Andere singles als “Graveyard” en “Finally / beautiful stranger” wisten ons ook te bekoren en ook de nieuwe single doet ons nog meer uitkijken naar dat langverwachte derde album.

Wie “You should be sad” beluistert, zal er zeker en vast niet ‘sad’ van worden. Het nummer begint met een leuk gitaarlijntje dat een rode draad vormt doorheen het nummer. Wat een rustig akoestisch nummer lijkt te zijn, ontpopt zich tot een vrij sterke popsong. Emoties zijn duidelijk te horen in de herkenbare stem van Halsey. Beginnen met een gitaarlijntje is iets dat Halsey ook al deed op “Graveyard”, maar de nummers verschillen zeker en vast genoeg van elkaar. Het nieuwe nummer is misschien niet even sterk als “Graveyard”, maar “You should be sad” is helemaal geen slecht nummer.

Manic verschijnt volgende week en op 5 maart staat de zangeres in de Lotto Arena.

Facebook – Instagram – Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 januari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief