Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Halsey – “Without Me”

“Without Me” is het eerste solonummer dat Halsey dit jaar uitbrengt. Onlangs bracht de Amerikaanse zangeres haar HFK Tour naar de AB, waar ze als een godin onthaald werd. Alle nummers werden er van begin tot einde meegezongen & mee geschreeuwd. Halsey speelde het dak eraf met al haar hits en bood ook visueel een mooie show. “Him & I”, een samenwerking met G-Eazy, werd niet gebracht nadat de relatie stuk liep. Inmiddels zijn ze terug samen, maar toch brengt ze nog een break-upsong uit, die (duidelijk) over G-Eazy gaat.

“Without Me” is het meest persoonlijke nummer dat Halsey ooit schreef. In het nummer gaat het over Ashley Frangipane (haar echte naam), zegt ze, en niet over Halsey, haar artiestennaam. Ashley  Frangipane is duidelijk fan van Justin Timberlake, want we herkennen een stukje tekst uit zijn “Cry Me A River”. Op muzikaal vlak zijn we misschien net iets meer gewoon van Halsey, maar het is een radiovriendelijk nummer. “Without Me” is een poppy break-upsong dat eigenlijk al tot het verleden behoord, want G-Eazy en Halsey zijn inmiddels terug ‘Him and I’.

FacebookInstagramWebsite

903 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Halsey - "So Good"

De naam van Halsey hebben we de afgelopen weken vaak zien passeren op sociale media. De Amerikaanse zangeres had ruzie met haar…
2021FeaturesInstagram

De 13 beste albumhoezen van 2021

‘Don’t judge a book by its cover’ en hetzelfde geldt voor albums. Toch kunnen we er niet onderuit dat vooral albumhoezen onze…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.