Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Halsey – “Finally // beautiful stranger” & “SUGA’s Interlude”

De Amerikaanse popster Halsey staat op de vijfde plek van meest gestreamde vrouwelijke artiesten van het jaar. Een opvallende prestatie als je weet dat haar vorige album hopeless fountain kingdom twee en een half jaar geleden uitkwam. Haar langverwachte derde album Manic komt op 17 januari 2020 uit en is de volgende creatieve stap in Halsey’s carrière. De 25-jarige popster wil geen doorsnee tieneridool zijn en dat vinden haar fans geweldig.

Twee zeer verschillende singles lossen op dezelfde dag is een gewaagde keuze, maar dat pakt in het geval van Halsey goed uit. “Finally // beautiful stranger” toont haar meest pure kant als artiest en is een nummer dat ze op de gitaar schreef. Als we onze ogen sluiten, horen we een beetje “You & I” van Lady Gaga terug in de strofes, maar laat dat net ook een van Gaga’s sterkste nummers zijn. De tweede single is een samenwerking met BTS-lid SUGA en heeft dan ook de toepasselijke naam “SUGA’s Interlude” gekregen. Samen met de Koreaanse superster giet ze het beste van twee werelden in één geheel. K-pop en Amerikaanse popmuziek gaan er hand in hand en vullen elkaar uitstekend aan.

Op donderdag 5 maart zakt Halsey naar de Lotto Arena af voor haar grootste Belgische zaalshow tot nu toe. Tickets zijn al te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single V - "FRI(END)S"

September vorig jaar bracht Kim Taehyung, beter gekend als V, zijn ep Layover uit. Het was zijn eerste grote, muzikale project dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook - "3D" (feat. Jack Harlow)

Goed nieuws voor de fans van BTS: deze week kondigde de groep aan dat ze in 2025 weer samen als één geheel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.