Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Halsey – “Finally // beautiful stranger” & “SUGA’s Interlude”

De Amerikaanse popster Halsey staat op de vijfde plek van meest gestreamde vrouwelijke artiesten van het jaar. Een opvallende prestatie als je weet dat haar vorige album hopeless fountain kingdom twee en een half jaar geleden uitkwam. Haar langverwachte derde album Manic komt op 17 januari 2020 uit en is de volgende creatieve stap in Halsey’s carrière. De 25-jarige popster wil geen doorsnee tieneridool zijn en dat vinden haar fans geweldig.

Twee zeer verschillende singles lossen op dezelfde dag is een gewaagde keuze, maar dat pakt in het geval van Halsey goed uit. “Finally // beautiful stranger” toont haar meest pure kant als artiest en is een nummer dat ze op de gitaar schreef. Als we onze ogen sluiten, horen we een beetje “You & I” van Lady Gaga terug in de strofes, maar laat dat net ook een van Gaga’s sterkste nummers zijn. De tweede single is een samenwerking met BTS-lid SUGA en heeft dan ook de toepasselijke naam “SUGA’s Interlude” gekregen. Samen met de Koreaanse superster giet ze het beste van twee werelden in één geheel. K-pop en Amerikaanse popmuziek gaan er hand in hand en vullen elkaar uitstekend aan.

Op donderdag 5 maart zakt Halsey naar de Lotto Arena af voor haar grootste Belgische zaalshow tot nu toe. Tickets zijn al te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single j-hope - "MORE"

We overdrijven niet wanneer we zeggen dat BTS momenteel een van de grootste groepen ter wereld is. De Zuid-Koreaanse band begon als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Halsey - "So Good"

De naam van Halsey hebben we de afgelopen weken vaak zien passeren op sociale media. De Amerikaanse zangeres had ruzie met haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.