Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Halsey – “Finally // beautiful stranger” & “SUGA’s Interlude”

De Amerikaanse popster Halsey staat op de vijfde plek van meest gestreamde vrouwelijke artiesten van het jaar. Een opvallende prestatie als je weet dat haar vorige album hopeless fountain kingdom twee en een half jaar geleden uitkwam. Haar langverwachte derde album Manic komt op 17 januari 2020 uit en is de volgende creatieve stap in Halsey’s carrière. De 25-jarige popster wil geen doorsnee tieneridool zijn en dat vinden haar fans geweldig.

Twee zeer verschillende singles lossen op dezelfde dag is een gewaagde keuze, maar dat pakt in het geval van Halsey goed uit. “Finally // beautiful stranger” toont haar meest pure kant als artiest en is een nummer dat ze op de gitaar schreef. Als we onze ogen sluiten, horen we een beetje “You & I” van Lady Gaga terug in de strofes, maar laat dat net ook een van Gaga’s sterkste nummers zijn. De tweede single is een samenwerking met BTS-lid SUGA en heeft dan ook de toepasselijke naam “SUGA’s Interlude” gekregen. Samen met de Koreaanse superster giet ze het beste van twee werelden in één geheel. K-pop en Amerikaanse popmuziek gaan er hand in hand en vullen elkaar uitstekend aan.

Op donderdag 5 maart zakt Halsey naar de Lotto Arena af voor haar grootste Belgische zaalshow tot nu toe. Tickets zijn al te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1324 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BTS - "Film out"

Ondanks dat BTS een van de populairste boybands ter wereld is, zullen velen niet weten waarvoor de naam staat: Bangtan Boys. Het…
AlbumsRecensies

BTS - BE (★★): Langgerekte ep in twee delen

BTS is een van de bekendste bands van het moment en zeker binnen k-pop staat het zevental aan de top. Jin, Jimin,…
InstagramInterviewsUitgelicht

Interview Wallows: ‘Er komt misschien nooit meer iets zoals dit’

Bij het ouder worden ervaren de meeste (jonge) mensen periodes van liefdesverdriet, onzekerheid en eenzaamheid. Deze emotionele symptomen kunnen altijd worden verzacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.