Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra – “Stay Happy”

Ze is nog maar zeventien jaar en heeft al een dikke wereldhit op haar naam staan. Nee, het gaat niet over Billie Eilish, maar over Au/Ra. De hype rond “Panic Room” is dan ook al stilaan gaan liggen en dus wordt het hoog tijd dat de jonge Duitse zangeres nog eens wat nieuwe nummers uit haar mouw schudt. Daar is ze de laatste tijd al goed mee bezig, want “Assassin”, “Medicine” en “Dance in the Dark” konden ons al bekoren. Vandaag voegt de jongedame daar met “Stay Happy” nog een single aan toe.

Muzikaal is de nieuwste van Au/Ra zeker geen hoogstandje. Met een synthesizer en een paar simpele beats hebben we veruit alle instrumenten gehad. Gelukkig focust ze in dit nummer dan ook op de lyrics en die klinken wel al wat dieper. Au/Ra is zelf nog een tiener en heeft natuurlijk dezelfde complicaties als de jeugd van tegenwoordig. Zo vraagt ze zich af of er een manier is om altijd gelukkig te zijn en dat ze niet altijd weet wat te doen. Algemeen gezien is “Stay Happy” toch maar wat magertjes en kunnen we gerust zeggen dat dit het minste nummer is van de laatste paar singles die de zangeres uitbracht. Volgende keer beter!

FacebookTwitterInstagram

14 september 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief