Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra – “Moon River”

Au/Ra is geboren in Ibiza en opgegroeid in Antigua. Jamie Lou Stenzel heeft haar naam te danken aan haar Duitse vader. Haar artiestennaam Au/Ra komt van twee elementen binnen het periodiek systeem. Au staat voor goud en Ra staat voor radium, een radioactief aardmetaal. De Duitse singer-songwriter is bekend geworden door haar eerste single “Concrete Jungle” die al snel vijftien miljoen streams haalde. Ook tourde ze mee met Lewis Capaldi. In 2018 haalde haar remix versie van “Panic Room” met CamelPhat zelfs de Ultratop. De piepjonge artieste heeft er met “Ghost” en “Darkside” ook al enkele samenwerkingen met Alan Walker opzitten. Ze blies ons verder volledig van onze stoel met haar single “Assassin” en haar donkere elektropopnummer “Ideas”.

Au/Ra komt nog niet onmiddellijk met een album, maar bracht wel een nieuwe single uit. In tegenstelling tot haar andere nummers is haar nieuwe parel “Moon River” een heel rustig nummer waar de hoge, zachte stem van de zangeres op de voorgrond komt. Er is niet veel verschil tussen de strofes en het refrein waardoor het nummer makkelijk passeert. De vocals van Au/Ra zweven zachtjes over elektrische gitaar en synthesizerklanken, wat “Moon River” een kwetsbaar karakter geeft. Pas na de tweede strofe komt er een beat in het nummer en kunnen we opnieuw de elektropop herkennen. We wachten nog altijd vol spanning op een album van de 18-jarige.

Facebook / Instagram / Website

 

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Bite Marks"

Als we Au/Ra voorstellen, verwijzen we nog steeds naar haar grote doorbraakhit samen met CamelPhat, maar uiteindelijk heeft de Spaans-Duitse zangeres al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Dead Girl!"

Goud en radium zijn respectievelijk een waardevol en radioactief element uit het periodiek systeem der elementen en ondanks dat Jamie Lou Stenzel…
AlbumsRecensies

Camelphat - Dark Matter (★★★½): Tijd om te oogsten

Noel Gallagher die te horen is op een tech-house album? De wonderen zijn anno 2020 de wereld nog niet uit. Dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.