Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra – “Dead Girl!”

Goud en radium zijn respectievelijk een waardevol en radioactief element uit het periodiek systeem der elementen en ondanks dat Jamie Lou Stenzel niet evenveel waard of even gevaarlijk is als de twee elementen, maakte ze van de symbolen van goud en radium haar artiestennaam. Au/Ra wist enkele jaren geleden al onze aandacht te trekken met nummers als “Darkside” en “Panic Room”, maar ook recentere singles als “Moon River” en “Ideas” wisten zeker te overtuigen. Op een eerste langspeler is het nog steeds wachten en met het nieuwe “Dead Girl!” doet Au/Ra ons nog meer uitkijken naar die debuutplaat.

‘All I wanna do is shake my head’ klinkt het tijdens Au/Ra’s nieuwe single en eens het refrein is aangebroken, behoort schudden met het hoofd tot slechts een van de vele mogelijkheden. “Dead Girl!” is catchy en dansbaar, maar dat zijn niet de enige redenen waarom het een goeie popsong is. De stem van Stenzel klinkt met momenten licht betoverend en de leuke productie maakt het met momenten nog net iets magischer. Tegelijkertijd bevat het liedje een subtiele dreigende ondertoon en de muzikante vraagt dan ook of ze ons schrik aanjaagt. Au/Ra maakt met “Dead Girl!” het eerste deel van haar naam waar, want dit lied is goud waard.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Bite Marks"

Als we Au/Ra voorstellen, verwijzen we nog steeds naar haar grote doorbraakhit samen met CamelPhat, maar uiteindelijk heeft de Spaans-Duitse zangeres al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Moon River"

Au/Ra is geboren in Ibiza en opgegroeid in Antigua. Jamie Lou Stenzel heeft haar naam te danken aan haar Duitse vader. Haar artiestennaam…
AlbumsRecensies

Camelphat - Dark Matter (★★★½): Tijd om te oogsten

Noel Gallagher die te horen is op een tech-house album? De wonderen zijn anno 2020 de wereld nog niet uit. Dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.