Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra – “Bite Marks”

Als we Au/Ra voorstellen, verwijzen we nog steeds naar haar grote doorbraakhit samen met CamelPhat, maar uiteindelijk heeft de Spaans-Duitse zangeres al veel meer bereikt dan dat. Zo bracht ze al tientallen succesvolle singles uit en een handjevol ep’s, en bouwde ze op die manier een hele fanbase op. Tegenwoordig lijkt ze het gaspedaal terug in te drukken, aangezien er met “Dead Girl! (Shake My Head)” onlangs nog nieuw materiaal verscheen. Nu komt daar met “Bite Marks” dus alweer een vervolg op, en dat mag er zeker zijn.

Met haar nieuwste exemplaar verrast Au/Ra ons nauwelijks, maar dat hoeft daarom niet te betekenen dat ze geen tof nummer heeft gemaakt. “Bite Marks” staat vol geladen synths en een fijne beat, maar het is vooral de zangeres zelf die de show steelt. Ze zorgt ervoor dat haar stem het belangrijkste instrument van het nummer wordt, door heel melodieus te zingen. In de refreinen komen er wat trapinvloeden bij kijken, maar de Spaans-Duitse verraadt haar eigen stijl nooit. “Bite Marks” is een spannend, vrolijk en vooral zeer elektronisch geladen nummer, waarop Au/Ra haar kunnen nog eens in de kijker zet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1012 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Dead Girl!"

Goud en radium zijn respectievelijk een waardevol en radioactief element uit het periodiek systeem der elementen en ondanks dat Jamie Lou Stenzel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Moon River"

Au/Ra is geboren in Ibiza en opgegroeid in Antigua. Jamie Lou Stenzel heeft haar naam te danken aan haar Duitse vader. Haar artiestennaam…
AlbumsRecensies

Camelphat - Dark Matter (★★★½): Tijd om te oogsten

Noel Gallagher die te horen is op een tech-house album? De wonderen zijn anno 2020 de wereld nog niet uit. Dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.