Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Au/Ra – “Medicine” & “Dance in the Dark”

Op twee dagen tijd twee nieuwe singles uitbrengen: een straffe zet van de Duitse Au/Ra. De jonge zangeres scoorde samen met CamelPhat al de wereldhit “Panic Room”, maar tegenwoordig maakt ze ook gewoon zelf donkere dance en die is zeker niet van de minste. Een aantal weken geleden kregen we nog het elektronische “Assassin”, maar vandaag zegt Au/Ra de synths vaarwel op “Medicine”, om ze dan op “Dance in the Dark” dubbel zo hard, maar op een experimentele manier te laten terugkeren.

In tegenstelling tot wat we van Au/Ra gewoon zijn, is “Medicine” een verdacht rustig nummer. De zang wordt ondersteund door een simpele piano met hier en daar wel een klein elektrisch effectje, maar dat is het dan ook. Op dit nummer bewijst de jonge Duitse wel dat ze een degelijke zangeres is door haar stem naar voor te laten komen. “Dance in the Dark” daarentegen is een experimenteler nummer. Deze single barst van de samples en beats, maar toch gebeurt dit op een manier die we niet elke dag horen. Op het einde fluistert Au/Ra het refrein, waarna we van onze sokken worden geblazen door de bassen. Best een gek nummer, dat zeker, maar daarom helemaal niet slecht.

FacebookTwitterInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

5 juli 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief