Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Au/Ra – “Medicine” & “Dance in the Dark”

Op twee dagen tijd twee nieuwe singles uitbrengen: een straffe zet van de Duitse Au/Ra. De jonge zangeres scoorde samen met CamelPhat al de wereldhit “Panic Room”, maar tegenwoordig maakt ze ook gewoon zelf donkere dance en die is zeker niet van de minste. Een aantal weken geleden kregen we nog het elektronische “Assassin”, maar vandaag zegt Au/Ra de synths vaarwel op “Medicine”, om ze dan op “Dance in the Dark” dubbel zo hard, maar op een experimentele manier te laten terugkeren.

In tegenstelling tot wat we van Au/Ra gewoon zijn, is “Medicine” een verdacht rustig nummer. De zang wordt ondersteund door een simpele piano met hier en daar wel een klein elektrisch effectje, maar dat is het dan ook. Op dit nummer bewijst de jonge Duitse wel dat ze een degelijke zangeres is door haar stem naar voor te laten komen. “Dance in the Dark” daarentegen is een experimenteler nummer. Deze single barst van de samples en beats, maar toch gebeurt dit op een manier die we niet elke dag horen. Op het einde fluistert Au/Ra het refrein, waarna we van onze sokken worden geblazen door de bassen. Best een gek nummer, dat zeker, maar daarom helemaal niet slecht.

FacebookTwitterInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Momma – Household Name (★★★★): Klaar voor de grote doorbraak

Na een periode van twee jaar brengt de band Momma hun langverwachte album Household Name uit. De band, geleid door de twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Bite Marks"

Als we Au/Ra voorstellen, verwijzen we nog steeds naar haar grote doorbraakhit samen met CamelPhat, maar uiteindelijk heeft de Spaans-Duitse zangeres al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Arthur - "Medicine"

James Arthur, de Brit die in 2012 The X Factor won, is al enkele jaren actief. Hij heeft heel wat liedjes op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.