Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra – “Assassin”

De Duitse Jamie Lou Stenzel, beter bekend als Au/Ra, is terug! De zestienjarige zangeres, die samen met CamelPhat al een wereldhit te pakken had met “Panic Room”, brengt vandaag haar nieuwste single uit. Met “Assassin” lijkt ze opnieuw te solliciteren naar een vroege zomerhit.

Het nummer komt traag op gang met Au/Ra die haar stem op zwoele manier inzet. Wanneer die stem de hoogte in gaat, breekt het refrein aan. Hierin worden de bassen en stemeffecten niet geschuwd. “Assassin” barst van de samples, stemeffecten en bassen, en moet het vooral hebben van het refrein, maar lijkt hierdoor toch in heel wat dj-sets terecht te zullen komen.

De nieuwe single van Au/Ra is een donkere, zwoele zomerhit in wording. Doordat het haar eerste single na haar recentste ep X Games is, lijkt een debuutalbum nog niet voor meteen, maar die zal ongetwijfeld binnenkort volgen. Tot nu toe heeft de jonge Duitse zangeres enkel het Nederlandse Pinkpop op haar tourposter staan, maar de kans dat ze ook in België op een of ander festival zal staan, wordt door deze single alleen maar groter.

FacebookTwitterInstagramWebsite

1464 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Bite Marks"

Als we Au/Ra voorstellen, verwijzen we nog steeds naar haar grote doorbraakhit samen met CamelPhat, maar uiteindelijk heeft de Spaans-Duitse zangeres al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Dead Girl!"

Goud en radium zijn respectievelijk een waardevol en radioactief element uit het periodiek systeem der elementen en ondanks dat Jamie Lou Stenzel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Au/Ra - "Moon River"

Au/Ra is geboren in Ibiza en opgegroeid in Antigua. Jamie Lou Stenzel heeft haar naam te danken aan haar Duitse vader. Haar artiestennaam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.