Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Au/Ra – “Panic Room”

In Ibiza geboren en in Antigua opgegroeid. Er zijn slechtere plaatsen om je jeugd te beleven en dat weet Au/Ra. De zangeres is al van 2016 bezig met het maken van muziek, maar in 2018 komt haar carrière pas echt in stroomversnelling. Haar nummers “Outsiders” en “Kicks” vielen bij ons enorm in de smaak en daarom maakten we haar in het begin van het jaar tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘. Au/Ra heeft qua sound veel weg van Halsey en doet vocaal soms wat denken aan nachtegaal Birdy. In 2018 wil ze met die mix voorgoed doorbreken en dat zal volgens ons ook lukken.

“Panic Room” is haar eerste nummer in het nieuwe jaar en klinkt wat anders dan haar eerder werk. De song klinkt nog mysterieuzer en duisterder dan zijn voorgangers, maar is nog steeds een oorworm als geen ander! De deephouse vibes missen hun effect niet en slepen je mee in de sfeer van een donkere club. Het nummer is haar sterkste tot nu toe en toont dat ze helemaal klaar is voor de grote podia. Op 20 februari komt ze voor het eerst met haar mystery-pop naar België en zal ze in het voorprogramma van Lewis Capaldi spelen. Het zou tevens de laatste keer kunnen zijn dat we ze als support act aan het werk zullen zien, want dat ze groot zal worden, staat voor ons al vast.

9 februari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief