Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande – “imagine”

Ooit was ze een Disney-ster, nu is Ariana Grande één van de grootste popsterren ter wereld, die het ene record na het andere breekt. Nadat in augustus haar nieuwe album Sweetener uitkwam, waarvoor ze lovende woorden kreeg, bracht ze niet veel later met “Thank U, Next” een nieuwe single uit. Het nummer stond enkele weken op nummer één van de Billboard’s Hot 100 en de bijhorende videoclip verzamelde meer dan 55 miljoen views binnen de eerste 24 uur, waarmee ze het record van Kpop-groep BTS brak met bijna 10 miljoen views meer. In het begin van 2019 komt Grande met haar vijfde album, waarvan we nu ook al een tweede single kennen.

In de nieuwe single “imagine” klinkt Grande helder zoals altijd, maar ook de sound is weer clean zonder overproduced te zijn. Het nummer biedt veel meer dan je aanvankelijk zou aannemen, wat ook te danken valt aan enkele straffe uithalen van Grande die, in tegenstelling tot bij haar vroeger werk, niet over the top zijn. Ster van het nummer is natuurlijk de whistle-tone die je onverwacht te horen krijgt. Een leuk trap-pop nummer dat je niet helemaal van je sokken blaast, maar toch meer te bieden heeft dan een doorsnee popsong.

14 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter