Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florrie – “Kissing In the Cold”

Van een self-made woman gesproken: de Engelse Florence Ellen Arnold, die door het muzikale landschap trekt als Florrie, is al meerdere jaren bezig aan haar eigen weg te timmeren. Na verschillende singles verspreid doorheen de tijd (met 2010 als startjaar) verwierf deze vrouw een hele schare fans dankzij haar immer opgewekte drumvideo’s op TikTok en is de tijd gekomen om een debuutalbum te lanceren. “The Lost Ones” betekende alvast een vat vol endorfine en een geslaagd startschot voor de gelijknamige debuutplaat die in juni verschijnt. Op haar nieuwe single “Kissing In the Cold” gooit ze het over een andere boeg.

Met intrigerende synths die recht uit de donkere kant van de jaren tachtig konden komen, wordt het nummer interessant geopend. Florries opgewekte stem maakt plaats voor zang waar verdriet in verwerkt zit, terwijl ze zingt over een verloren gegane liefde. De achterliggende drum blijft vier minuten lang op hetzelfde ritme slaan, maar klinkt niet vervelend. Dankzij de simpele muzikale omgeving vinden de gevoelens die de Engelse wil overbrengen snel hun weg door onze gehoorgang. Richting het einde krijgt de melodie nog een extra zetje en toont ze de kracht van haar stem, ook zonder de vertrouwde opgewektheid. Florrie laat met deze tweede single een totaal andere kant zien, die zeker gesmaakt wordt en enkel meer zin geeft om haar debuut binnenkort te horen.

The Lost Ones verschijnt op 14 juni.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

61 posts

About author
't Is wel fijn muziek te delen. Bij deze.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.