Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aarde Aan Daan – “Verrassing”

© Jozef Ruttens

Wie denkt dat enkel oubollige liedjes in het Nederlands geschreven worden is eraan voor de moeite. Dat bewijst Aarde Aan Daan die met voorprogramma’s van onder andere Tourist LeMC, Yong Yello en Brihang niet aan hun proefstuk toe zijn. Van de vierkoppige formatie rond singer songwriter Daan Hafkamp passeerden hier onder andere singles “Goed“, “Je Verliest Jezelf” en ep De Situatie de revue. Die konden we al smaken, maar samen met producers Jo Francken en Pieterjan Maertens – bekend van samenwerkingen met Tamino en Het Zesde metaal – legde de band de lat een stuk hoger met hun nieuwe single “Verrassing.”

De song opent met de intrigerende zin ‘Ik heb een Verrassing voor je, maar ik zeg het later pas’, die meteen de toon zet voor een euforisch dansnummertje, dat ook het potentieel heeft om de soundtrack van menig roadtrip te worden. Hafkamps stem wordt perfect ondersteund door een minimalistische beat, een vrolijk gitaarlijntje en een soundscape die ons bij momenten doet denken aan een meer vrolijke, Nederlandstalige versie van The Cure.  Wanneer we onze ogen sluiten is hun opzet helemaal geslaagd, want we wanen ons meteen in de wagen, op weg naar de zon. Met “Verrassing” schiet Hafkamp recht in de roos, en dat smaakt naar meer!

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.