Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande – “thank you, next”

Ariana Grande heeft zware tijden achter zich. Nadat op 22 mei 2017 een zelfmoordterrorist een aanslag pleegde na haar concert in de Manchester Arena waarbij 22 doden en 800 gewonden vielen, trok de Amerikaanse zangeres zich even terug. Het geluk leek ze even later in acteur en comedian Pete Davidson te vinden, maar de relatie liep een maand na de dood van haar ex Mac Miller op de klippen. Na de release van het alom geprezen album Sweetener in augustus, wilt Ariana nu al beginnen aan een nieuw hoofdstuk in de vorm van een nieuw album. De eerste single bracht ze net voor haar optreden bij Saturday Night Live uit.

De schattige popmuziek die Ariana aanvankelijk maakte, evolueerde in de laatste jaren naar een pittigere r&b sound met een popkantje. De nieuwe single “thank you, next” sluit zich hier aan en is volgens critici haar beste single tot nu toe. Het nummer geeft aan hoe dankbaar ze is voor haar ex, maar dat ze graag zonder hem verder wilt gaan met haar leven. De positieve noot in de tekst komt ook in de melodie naar voren en verliest zich niet in tristesse. Productioneel gezien is het nummer een enorm sterk popnummer dat ons al doet uitkijken naar de release van haar nieuwe album thank you, next. Wanneer het album uitkomt en of ze met haar Sweetener World Tour naar België komt, is niet geweten.

4 november 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Ariana Grande – “thank you, next””

  1. Anoukk schreef:

    Nieuwe album komt uit voor het einde van t jaar, heeft 12 tracks , thank u,next is nr 12 in t album.
    Het album gaat ‘thank u,next’ heten, er zijn geen collabs.
    Er is ook een grack genaamd ‘needy’
    Okay lmao xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter