Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey – “Mariners Apartment Complex”

Lana Del Rey brengt pas een nieuw album uit in 2019, maar toch heeft ze al een nieuw solo nummer “Mariners Apartment Complex” klaar. Lana Del Rey kennen we allemaal sinds 2011 toen ze scoorde met “Video Games”. Wat later volgde ook met “Summertime Sadness” de weg naar de top en sindsdien scoorde ze hier en daar nog een hitje. Haar vorige album Lush For Life dateert nog maar van vorig jaar (dat voor een vol Sportpaleis zorgde), maar de Amerikaanse zit niet stil. Del Rey werkte al aan haar zesde album en was dit jaar al te horen op nieuw werk van Børns en Cat Power.

“Mariners Apartment Complex” is een samenwerking met Jack Antonoff (die je kan kennen van bands als Fun. en Bleachers) en in het verleden al werkte voor Taylor Swift, Lorde, St. Vincent en LP. Het nummer heeft zoals de meeste Lana Del Rey songs een melancholische sound, maar het verhaal in dit nummer is optimistisch. Fans weten al langer dan vandaag dat de zangeres met depressies heeft gekampt, maar dat is voorbij. In “Mariners Apartment Complex” zingt ze dat je nu op haar kan steunen. Lana Del Rey zegt terug gelukkig te zijn en hopelijk zorgt dat geluk ervoor dat Lana Del Rey opnieuw naar het Sportpaleis komt. Oh ja, heel binnenkort komt er nog een nieuw nummer: “Venice Bitch”.

FacebookInstagramWebsite

777 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey - "Arcadia"

Lana Del Rey wist twee jaar geleden vriend en vijand te verrassen met Norman Fucking Rockwell! Het album werd warm onthaald en meteen kondigde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleachers - "Secret Life" (feat. Lana Del Rey)

Vrijdag verschijnt het derde album van Bleachers, de groep rond Jack Antonoff. We kregen sinds november al vier singles te horen, die…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Butch Vig (Garbage): ‘Dit album zal veel mensen pisnijdig maken, maar dat kan ons geen zak schelen'

Zijn naam is te bewonderen op albums van Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Smashing Pumpkins, de producerhoed van levende legende Butch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.