Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The War On Drugs – “Thinking of a Place”

The War On Drugs komt morgen met een speciale uitgave voor Record Store Day. Een nieuw nummer dat ze als 12″ uitbrengen. Het is de eerste song van de band sinds hun album Lost In A Dream uit 2014. Toch schreven ze tussentijds wel een song voor de coverplaat van Grateful Dead. Iets meer dan elf minuten duurt “Thinking Of A Place”, het wachten meer dan waard. De single stond ook bij onze tips voor record Store Day en nu we de audio horen, kunnen we dat alleen nog maar extra beamen.

‘I’m moving through the dark, of a long black night.’, zo bezingt Adam Granduciel inception-gewijs z’n eigen elf minuten durende nummer. Een sluimerende intro, rustgevende schemering en een kampvuur harmonica maken ook van dit nummer weer een parel in de stijl die we van de band gewoon zijn. Doe ons maar een eindeloze roadtrip bij ondergaande zon met “Thinking Of A Place” op repeat. De mannen van The War On Drugs bleven bij hun leest, en daar zijn wij allerminst rouwig om.

 /  / 

3432 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.