FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Fred again.. en Stormzy eerste headliners van Pukkelpop 2024!

© CPU – Toon Miermans

Bij Pukkelpop zijn ze eindelijk uit hun welverdiende winterslaap gekropen. Echt slapen zat er hoe dan ook niet in voor de organisatie, want achter de schermen wordt al een tijdje flink gesleuteld aan de affiche van de editie van 2024. De start maken ze vandaag alvast met twee kleppers voor vrijdag 16 augustus: fenomeen Fred again.. en grimeheld Stormzy. Voor Fred again.. wordt het een blij weerzien met het Belgisch publiek, zeker na de twee passages in ons land van afgelopen jaar (Rock Werchter en ING Arena) die niets minder dan triomftochten werden. Deze zomer krijgt hij de sleutels van de Main Stage in handen en zal hij met zijn karrenvracht aan anthems voor een grote toestroom zorgen. Haal die dansschoenen dus al maar boven!

Het is alleen te hopen dat de Main Stage nog recht zal staan na de passage van Stormzy, want bij zijn vorige passage in 2019 tekende hij er nog voor een van dé shows van het weekend. Afgelopen zomer wervelde hij trouwens ook al op Rock Werchter, maar de koning van de grime liet er ook een gevoelige kant van zichzelf horen. Met nieuw materiaal onder de arm en de ‘oude’ knallers à la “Clash”, “Vossi Bop” en “Big For Your Boots” wordt het in elk geval weer uitkijken naar Mr. Skeng.

Wanneer de ticketverkoop van start gaat, zal de organisatie in de komende dagen bekendmaken. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival. Morgen komt Pukkelpop met meer!

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.