Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STACE – “Underwater”

© Diego Mitrugni

STACE, misschien wel dé neo-soulbelofte van onze hoofdstad, kwam in 2021 voor het eerst aan de oppervlakte met haar zielvertederende muziek. Haar eerste ep Green Onyx bracht haar op de affiches van onder andere DOUR, Couleur Café, We Are Open en Fifty Lab, maar ook wij programmeerden de opkomende zangeres al tijdens een exclusieve concertreeks bij Durbuy Music. De afgelopen maanden maakte ze daar gebruik van om vanuit die ervaringen verder te sleutelen aan haar muziek en werkte ze met verschillende interessante artiesten achter de schermen aan de opvolger. De eerste single van dat nieuwe hoofdstuk laat ons alvast vermoeden dat ze haar magische geluid nog meer heeft kunnen uitwerken en nog dromeriger aan de dag komt.

We worden op “Underwater” helemaal ondergedompeld in haar zinnenprikkelende muziek, waarbij ze weer de perfecte balans weet te vinden tussen dromerigheid en spanning. Op een ingetogen, haast innemende melodie weet ze met haar stem de juiste accenten te leggen en ontroert ze van begin tot einde. STACE heeft geen grootse arrangementen of overweldigde uithalen nodig om haar verhaal te vertellen, want op die pure manier waarop ze het op “Underwater” opnieuw brengt hoor je een artiest die moeiteloos weet te overtuigen. De nieuwe ep die dit najaar zal verschijnen zal dat wellicht bevestigen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

STACE @ Ancienne Belgique (AB Club): Fluweelzachte neosoul

Langzaam maar zeker timmert de Brusselse STACE aan haar carrière. Zo verscheen vorig jaar nog haar debuut-ep Green Onyx en was ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STACE - "Tainted"

Het bruist van talent in onze hoofdstad en daar is onder meer neosoulzangeres STACE een mooi voorbeeld van. Vorig jaar bracht ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle WHOMAN – “Daily Aw”

WHOMAN bestaat uit de tweelingen Mira en Ambroos De Schepper (die laatste kent u misschien van Kosmo Sound en Bandler Ching), Lou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.