Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky – “Burn The Way”

Fans van Another Sky mogen tevreden zijn. Het debuutalbum van de Britse groep is nog altijd om de vingers bij af te likken, maar ondertussen zijn ze volop bezig met het uitbrengen van nieuw muziek. Zit er een nieuwe langspeler aan te komen? Mogelijks, want het nagelnieuwe “Burn The Way” is al het derde nummer dat ze op vier maand tijd uitbrengen. Zowel “A Feeling” als “Psychopath” deden ons muzikale hart met moment al sneller slaan en wanneer de groep zich helemaal smijt, dan durft ons hart zelfs een slag over te slaan.

“Burn The Way” is Another Sky zoals we de groep kennen. Een sterke rocksong met wat riffs, goed drumwerk en natuurlijk de uiterst herkenbare stem. Het is een coole rocksong die op een strakke manier wordt gebracht zonder al te veel toeters en bellen, die zouden toch alleen maar afdoen aan de kracht van Another Sky hun sound. Potten breken doen de muzikanten aanvankelijk niet en ze blijven enige tijd misschien zelfs verrassend braaf, maar op het einde gaan ze er wel voor en zetten ze de boel in vuur en vlam.

De groep zette meteen ook een sterke live performance op YouTube die net iets langer duurt dan de studioversie.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.