Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky – “A Feeling”

Kort na de release van hun fenomenale debuutalbum kwam Another Sky met nog enkele singles vooraleer het wat stiller werd rond Britse band, maar recentelijk keerde de groep terug met “Psychopath”. Zoals verwacht was dat ook een goeie rocksong waarop de eigenzinnige stem van Catrin Vincent het sleeptrouw trok, met krachtige uithalen en vergezeld van muzikale explosies. Wie weet zorgt een van de nieuwe nummers voor een grote doorbraak, want eerlijk gezegd verdient deze band dat gewoon. I Slept on the Floor was al om de vingers bij af te likken en op de nieuwe singles lijkt de groep nog beter te weten wat ze precies willen doen.

“A Feeling” begint net iets rustiger, maar tegen dat de frontvrouw de titel van het nummer herhaaldelijk roept, zijn de muzikanten ook opgewarmd en smijten ze zich voor het eerst helemaal. Zoals het veel rocknummers betaamt, wordt het lied naarmate het vordert nog wat steviger en net iets vuiler, zonder dat het hier echt een smerige boel wordt. Another Sky weegt hier nauwkeurig af hoeveel gas de bandleden mogen geven en wanneer ze wat meer op de rem drukken, waardoor er een goeie mix van beiden ontstaat. Wederom een sterke single van Another Sky die ons al benieuwd maakt naar verder werk.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.