Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “Elevator Eyes”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Zweedse zangeres Tove Lo is nog lang niet klaar met haar Dirt Femme-era. In oktober bracht ze haar vijfde langspeler met diezelfde naam uit en wist ze Jan en alleman te overtuigen. Met het tienjarig jubileum van haar doorbraakhit “Habits (Stay High)” lijkt het dan ook alsof Tove Lo ons hiervoor extra wil verwennen met niet alleen een akoestische ep met enkele hits van Dirt Femme, maar nu ook met een deluxe versie van de plaat. Met geslaagde passages op Pinkpop en een uitverkochte Ancienne Belgique waar we eerder al “Borderline” en “i like u” geserveerd kregen, staat er nu “Elevator Eyes” op het menu.

Op deze nieuwste single ligt het tempo heel wat trager dan we ondertussen gewoon zijn van de Zweedse popprinses, maar blijft het er wel even sensueel aan toe gaan. Met een trage beat en bijpassende synths, verleidt Tove Lo je met haar seksueel getinte teksten om een trip richting de slaapkamer te maken. Niettemin mag je er zeker van zijn dat je het op een dansen zal zetten, maar dat misschien eerder in de duisterste hoekjes van de club. Door het vertraagde tempo is het wel even wennen dat we een versnelling lager zitten, maar “Elevator Eyes” heeft alle aspecten die we gewoon zijn van een Tove Lo-nummer en weet daarom zeker wel te smaken.

Dirt Femme (Deluxe) wordt verwacht 11 augustus.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

112 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Tove Lo @ Ancienne Belgique (AB): Routine in de pophemel

De Zweedse popster Tove Lo stond gisteren voor het eerst in zes jaar terug in een Belgische concertzaal en mocht haar vijfde…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2023 (Festivaldag 2): Roze kopjes op allerlei wijzen

Met factor vijftig onder de arm om de roodroze hoofden te beschermen, stonden we gisteren weer klaar om aan de tweede dag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "I like u"

Er lijkt momenteel geen stoppen aan het succes van de Zweedse zangeres Tove Lo. Het is bijna tien jaar geleden dat we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.