Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “Borderline”

©️ CPU – Toon Miermans

De Zweedse popgodin Tove Lo heeft zich de afgelopen jaren telkens bewezen als een van ’s werelds sterkste popacts en beloofde eind vorig jaar extra nummers voor haar fenomenale album Dirt Femme, althans dat vertelde ze ons tijdens ons interview. Gelukkig is Tove Lo een vrouw van haar woord en trekt ze het Amerikaanse luik van haar huidige tour op gang met een gloednieuwe track, maar ook haar Belgische fans hebben een extra reden om te juichen. Nadat ze haar show in Brussel afgelopen herfst door ziekte last-minute moest cancellen, kondigde ze deze week een show in de AB op 19 juni aan en brengt ze haar Finse popvriendin Alma mee.

“Borderline” is de eerste single van de deluxeversie en ontstond in de eerste schrijfsessie met collega-popgodin Dua Lipa. Tove stelt nooit teleur en overtreft deze keer zelfs onze verwachtingen. “Borderline” is misschien wel een van de sterkste tracks die ze ooit heeft uitgebracht. Heerlijk gelaagd en melancholisch, maar vooral erg meeslepend en innemend zingt ze over de moeilijke momenten in ons leven die we moeten overwinnen om sterker in onze schoenen te kunnen staan. Zomerse synths, perfecte inleving in haar zang en vooral bakken charisma maken ook van deze single een waar genoegen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.