Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “I like u”

© CPU – Toon Miermans

Er lijkt momenteel geen stoppen aan het succes van de Zweedse zangeres Tove Lo. Het is bijna tien jaar geleden dat we met “Habits (Stay High)” voor het eerst kennismaakte met de zangeres en ondertussen heeft dat nummer een 730 miljoen streams op zijn rekening staan. Haar debuutplaat was dan ook een groot succes, maar jammer genoeg haalde haar vervolgalbums minder streams binnen. Maar zoals de meeste goede dingen worden die enkel maar beter met tijd. In oktober bracht ze haar ondertussen vijfde langspeler, Dirt Femme, uit en verklaarde ze tijdens ons interview dat we ons aan een deluxeversie van datzelfde album mochten verwachten dat zal uitkomen op 7 juli. Eerder kregen we met “Borderline” een eerste nieuwe nummer van deze versie en nu krijgen we met “I like u” een tweede voorsmaakje.

“I like u” brengt ons direct terug naar de nineties en de Y2K dance muziek, en is hierbij een perfecte opvolger voor “2 Die 4” die dezelfde patronen volgde. Met de gepaste hoeveelheid autotune worden we naar de dansvloer gesleurd en is er van stilstaan absoluut geen sprake. De boodschap die we meekrijgen is dan ook heel simpel en kunnen we makkelijk uit de titel halen. Tove Lo vertelt ons op een simpele manier over de gedachten die ze had op het eerste moment dat ze de liefde van haar leven tegen kwam. We kunnen dan ook enkel maar hopen dat we onze eigen liefde van ons leven tegenkomen al dansend op deze ultieme danshit.

Dirt Femme (Deluxe) komt uit op 7 juli. Tove Lo staat op zaterdag 17 juni op Pinkpop in Landgraaf en 19 juni mogen we haar verwachten op een passage in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

136 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "Elevator Eyes"

De Zweedse zangeres Tove Lo is nog lang niet klaar met haar Dirt Femme-era. In oktober bracht ze haar vijfde langspeler met…
InstagramLiveRecensies

Tove Lo @ Ancienne Belgique (AB): Routine in de pophemel

De Zweedse popster Tove Lo stond gisteren voor het eerst in zes jaar terug in een Belgische concertzaal en mocht haar vijfde…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2023 (Festivaldag 2): Roze kopjes op allerlei wijzen

Met factor vijftig onder de arm om de roodroze hoofden te beschermen, stonden we gisteren weer klaar om aan de tweede dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.