Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Aces – “I’ve Loved You For So Long”

© Adam Alonzo

Een album uitbrengen en niet kunnen toeren, het overkwam de beste en dat was voor The Aces ook niet anders. Het was wachten tot vorig jaar vooraleer de Amerikaanse indiepopband het sterke Under My Influence kon voorstellen in een live setting en dit deden de dames als voorprogramma van de Amerikaanse boyband Why Don’t We. Waar vele artiesten de tijd namen om tijdens die coronapandemie te werken aan nieuw materiaal, was dat niet zo het geval voor The Aces. Het duurde twee jaar voor ze met “Girls Make Me Wanna Die” nieuwe muziek uitbrachten en nu nog een jaartje later wordt dan ook de aankondiging gemaakt voor het nieuwe album dat in juni het levenslicht zal zien. Met “I’ve Loved You For So Long” krijgen we nu de titeltrack van dat album.

Wat drum, gehum, gitaargetokkel en feeërieke xylofoon. Meer heeft The Aces niet nodig om hun “I’ve Loved You For So Long” in te zetten. Zoals velen volgen ze de trend van nineties geïnspireerde sounds en krijgen we bijgevolg een chickflick-soundtrack nummer. Het lied dient als een ode van de band voor de band, aangezien ze de grootste liefde van hun leven vinden in hun gekozen familie. Met deze liefde vallen ze keer op keer en dat maakt hen extreem gelukkig. Het is dus overduidelijk dat The Aces zich in een goede plaats bevindt en dat uit zich dan ook in overvrolijke muziek. Dat de band gelukkig is, maakt ons ook gelukkig, want zo kunnen wij ons blijven wanen in die nineties romcom.

I’ve Loved You For So Long verschijnt op 2 juni. Op 18 augustus kan je The Aces aan het werk zien op Pukkelpop.

Facebook / InstagramWebsite

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

93 posts

About author
Frauke Again..
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
FeaturesInstagram

15 tips voor een geslaagd Pukkelpop!

De grassprietjes in Kiewit genieten momenteel van hun laatste rustmomenten voordat er over enkele dagen weer duizenden enthousiastelingen voor vier dagen Pukkelpop…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Osees, You Me At Six, The Aces, Mother Mother en meer!

Je moet jezelf altijd blijven overtreffen, moeten ze bij Pukkelpop gedacht hebben. Vorige week dropte het festival maar liefst zeventien nieuwe namen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.