Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Aces – “Girls Make Me Wanna Die”

© Adam Alonzo

De grote veroveringstocht van The Aces werd door het coronavirus wat opgehouden, want met hun tweede album Under My Influence konden ze niet op hun geplande tour trekken en werd ook hun show in Antwerpen geannuleerd. Deze zomer ziet er gelukkig veel rooskleuriger uit voor het viertal. Ze trekken namelijk op een heuse tour door de VS met Why Don’t We en ook een nieuw project ligt klaar om met de wereld gedeeld te worden. De eerste single van hun nieuwe hoofdstuk krijgen we vandaag en is de start van een dolle rit.

De vier meiden van The Aces schreven al vaker liefdesliedjes over meisjes en ook hun nieuwe single “Girls Make Me Wanna Die” gaat over een grote crush hebben die je helemaal stapelgek maakt. Hun vrolijke indiepop-rock maakt ook van deze single weer een bijzonder aanstekelijk nummer, waar stilstaan geen optie is en je jezelf volledig wilt smijten. The Aces hebben een heerlijke onbezonnenheid in hun muziek, die voor een jeugdig enthousiasme zorgt en ons opnieuw doet uitkijken naar veel nieuwe muziek van de vier powervrouwen.

Facebook / Instagram

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
FeaturesInstagram

15 tips voor een geslaagd Pukkelpop!

De grassprietjes in Kiewit genieten momenteel van hun laatste rustmomenten voordat er over enkele dagen weer duizenden enthousiastelingen voor vier dagen Pukkelpop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Aces - “I’ve Loved You For So Long”

Een album uitbrengen en niet kunnen toeren, het overkwam de beste en dat was voor The Aces ook niet anders. Het was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.