Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza – “Nights in December”

© Widney Bazile

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar potentieel. Vorig jaar vielen wij al als een blok voor haar ep Last Year Was Weird, Vol. 3, waarop ook haar meesterlijke single “Cashmere” te vinden is. Haar grootste hit in ons land scoorde ze in 2016 toen ze samenwerkte met Martin Solveig op de single “Do It Right”, maar van die sound is nog maar weinig over in haar huidig werk. Ze laat zich veel liever inspireren door r&b en muziek uit het begin van de eeuwwisseling, zo ook op haar nieuwe single.

De dagen worden korter en de nacht wordt langer, wat uiteraard betekend dat de kerstperiode er aankomt. Haar nieuwe single “Nights In December” schreef ze tijdens de wintermaanden in New York, waarbij ze zich eveneens liet inspireren door de gevoelens van een prille relatie. We krijgen heerlijke synth-lijnen, coole r&b vibes uit de 00’s en uiteraard een refrein dat een leuke aanstekelijkheid bevat. We hebben het eigenlijk niet zo voor kerstnummers, maar met deze single spreekt Tkay Maidza helemaal tot de verbeelding en worden we nog een tikkeltje warmer voor nog meer nieuwe muziek van deze vooruitstrevende zangeres.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1792 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Dance The Night"

Net zoals er ieder jaar weer een aantal enorm geanticipeerde albums zijn, zijn er altijd ook wat films waar velen reikhalzend naar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna - "Shades of Love" (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "Borderline"

De Zweedse popgodin Tove Lo heeft zich de afgelopen jaren telkens bewezen als een van ’s werelds sterkste popacts en beloofde eind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.