Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze – “EYES”

© CPU – Chris Stessens

Het was bijna twee jaar geleden sinds The Blaze nog eens aan een echte tour begon, maar enkele weken geleden waren we getuige van hoe het dj- en producersduo op CORE Festival eindelijk nog eens aan een reeks concerten begon. Dat er met andere woorden voor het eerst in twee jaar ook effectief nieuwe muziek zat aan te komen, was een understatement. De Fransmannen spelen sinds kort dan ook heel wat onuitgebracht materiaal, waaronder dit nieuwe “EYES”. The Blaze trapt met deze release zijn nieuwe hoofdstuk dus officieel af en dat klinkt wederom veelbelovend.

De nieuwste creatie van The Blaze klinkt meteen bijzonder euforisch door het gebruik van synths en stem. Het feit dat die laatste het heeft over hoe sterk liefde voelt, komt dat gevoel alleen maar ten goede. Als het refrein dan aanbreekt, kan de dansvloer definitief worden geopend, want het tempo lijkt alleen maar hoger te gaan liggen. Een extreem dansbare, doch chille terugkeer van The Blaze dus, die perfect in iedere zomerse afspeellijst zijn plekje kan vinden!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze - "DREAMER"

Een album, een ep en wat singles en remixes op iets meer dan vijf jaar tijd; het moet gezegd dat The Blaze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.