Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single S10 – “De Diepte”

© CPU – Fleur De Backer

Het ziet ernaar uit dat onze Noorderburen met S10 een serieuze diamant in handen hebben. Sinds de wederopstanding van Nederlandstalige muziek schieten de veelbelovende projectjes als paddenstoelen uit de grond, maar Stien Den Hollander speelt al een tijdje op een ander niveau. Met Vlinders en de bijbehorende tour werd een zaadje geplant voor de finale doorbraak, waar ze nu de vruchten van plukt. Het prachtige “Adem Je In“, een samenwerking met Bazart, een feature op de nog te verschijnen nieuwe ep van Froukje, en binnenkort is de grootste liedjesshow van de wereld aan de beurt: het Eurovisiesongfestival.

De Nederlandse inzending kreeg de titel “De Diepte” en meteen wordt duidelijk dat S10 meedingt naar de eindoverwinning. Met haar nieuwste creatie mikt de zangeres op de gevoelige snaar. Een akoestische gitaar, een piano en haar stem zijn de drie ingrediënten die, eenmaal ze samenkomen, een licht bombastische powerballade vormen. ‘In de diepte hoor ik steeds maar weer je naam’, roept S10 in de refreinen emotioneel uit, waardoor het bijna moeilijk wordt om geen traantje weg te pinken. De Nederlandse sleurt ons met andere woorden mee de diepte in, en dat voelde nog nooit zo goed. S10 ontgroeit op die manier ook de titel van ‘in de gaten te houden artiest’, ze is gewoon een ster.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

1415 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single S10 - "Laat Me Los" (feat. BLØF)

Je zou denken dat je na een deelname aan het immens hectische Eurovisiesongfestival, inclusief finaleplaats, wat tijd nodig zou hebben om goed…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.