Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single S10 – “Adem Je In”

Op amper zeventienjarige leeftijd tekende S10 bij het Nederlandse platenlabel Noah’s Ark. In 2017, nog voor ze daar onder contract lag, bracht ze haar eerste ep, Antipsychotica, uit. Lithium, verwijzend naar het gelijknamige geneesmiddel tegen hevige stemmingswisselingen, volgde in 2018 en in november 2020 volgde Vlinders, haar tweede album waarmee ze zich definitief op de kaart zette. Op “Adem Je In”, S10’s eerste release van het nieuwe jaar, neemt Stien den Hollander je mee naar de plek waar ze zich thuis voelt. Dat zijn daarom niet per se locaties, maar kunnen even goed personen, een gevoel of geuren zijn.

“Adem Je In” schreef de Nederlandse samen met Jacqueline Govaert, zangeres en frontvrouw van de rockband Krezip. Op een betoverend popmelodietje steekt S10 van wal: ‘Als ik verdwaal, en er valt niets meer te halen, vang je me op.’ Stien vond wat ze ‘veels te lang en veels te vеr van mij’ zocht. Waar S10 vroeger iets donkerdere teksten zong, lijkt de lucht in haar hoofd nu wat opgeklaard te zijn. Ze blijft ons dan wel raken, maar er waait een positieve wind door “Adem Je In”. Met een engelenstem gaat S10 verder, maar we blijven toch wat op onze honger zitten. Het nummer is net iets te monotoon en dreigt daardoor wat te gaan vervelen. Het is zeker niet Stiens beste nummer, maar al bij al mag “Adem Je In” er toch best wel wezen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

38 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single S10 - "Laat Me Los" (feat. BLØF)

Je zou denken dat je na een deelname aan het immens hectische Eurovisiesongfestival, inclusief finaleplaats, wat tijd nodig zou hebben om goed…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.