Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing But Thieves – “Life’s Coming in Slow”

© CPU – Cédric Depraetere

Ondanks de coronacrisis hadden de fans van Nothing But Thieves de afgelopen jaren niet te klagen. De in ons land immens populaire band rond Conor Mason bracht met Moral Panic en de daarbij behorende ep Moral Panic II heel wat nieuw materiaal uit, en kondigde daarbij ook nog eens drie passages op nationale bodem aan om die muziek voor te stellen. Het nummer dat we vandaag te horen krijgen van het vijftal komt echter uit een ander project. “Life’s Coming in Slow” maakt namelijk deel uit van de soundtrack van de videogame GRAN TURISMO 7, waar ook onder andere Bring Me the Horizon, ROSALIA en onze eigen Lous and The Yakuza hun steentje aan zullen bijdragen.

“Life’s Coming in Slow” duurt nog geen drie minuten, dus veel tijd om rond de pot te draaien is er niet. Dat draait gelukkig goed uit, want de vlam schiet meteen in de pan. Met een typische Nothing But Thieves-gitaarriff knallen de mannen de track op gang, waarna de herkenbare stem van frontman Conor alle aandacht naar zich toetrekt. In de refreinen haalt hij een paar keer voorzichtig uit, maar het is vooral het totaalplaatje dat ons weet te overtuigen. Een ideaal nummertje dus om eens tegen gevaarlijk hoge snelheden over de weg te scheuren, digitaal wel te verstaan. Furieus, maar natuurlijk nog steeds binnen de perken van de Britten.

Nothing But Thieves speelt op dinsdag 12 en woensdag 13 april respectievelijk in de Antwerpse De Roma en de Brusselse Ancienne Belgique. Op zaterdag 2 juli spelen de mannen op de Main Stage van Rock Werchter.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2069 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Nothing But Thieves - "Time :: Fate :: Karma :: God" & "Pure You"

Vorig jaar nog bracht Nothing But Thieves zijn vijfde langspeler Dead Club City uit. Voor wie daar niet genoeg van kon krijgen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Nerves - "You've Got The Nerve"

Men durft tegenwoordig al eens zeggen dat echte rock-’n-roll uitgestorven is, maar gelukkig zijn er bands zoals Bad Nerves die ons het…
InstagramLiveRecensies

Nothing But Thieves @ Lotto Arena: Niets dan dansbare rock

De kans dat je de Britse band Nothing But Thieves al eens live hebt gezien of in de verte op een festival…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.