Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Haunting Melody”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Nog een aantal nachtjes slapen en dan laat Sylvie Kreusch eindelijk haar langverwachte debuutplaat op de wereld los. Dat Montbray een uitstekend album zal worden, konden we de afgelopen maanden al in levenden lijve ondervinden. Zo speelde de zangeres al een aantal indrukwekkende shows op de zomerfestivals, maar loste ze ook al bijzonder interessante singles als “Let It All Burn“, “Shangri-La” en nog niet zo lang geleden “Walk Walk“. Stuk voor stuk staaltjes kwaliteit, maar de honger van Kreusch is nog niet gestild. Vandaag lost ze met “Haunting Melody” al de zesde single uit Montbray en ook dat is er eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Op haar nieuwste creatie sleurt Sylvie ons instant mee in haar donkere, zwoele wereld vol zwetende percussie en dromerige melodieën. Doordat de achtergrondzang achterstevoren wordt afgespeeld, lijkt het wel alsof we in een koortsdroom terecht zijn gekomen, waarin donkerrode flarden van sterren en planten aan onze oren voorbij zoeven. De zangeres zelf ontpopt zich wederom tot een charismatische frontvrouw die je binnen de paar tellen om haar vinger weet te winden. “Haunting Melody” is met andere woorden de perfecte titel voor dit nummer, dat ervoor zorgt dat je je ergste nachtmerries maar al te graag opnieuw wil beleven. Het belooft dus een wondermooie wereld te worden, die Sylvie met Montbray op je af zal vuren.

Montbray verschijnt op 5 november, waarna Sylvie heel wat releaseshows zal spelen. Zo staat ze op 25 en 26 november in het voorprogramma van Balthazar in de Lotto Arena. De dag erna trapt Kreusch haar solotournee af in Brussel, voor meer info over die tournee verwijzen we je door naar haar facebookpagina.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2112 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Comic Trip"

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.