Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Shangri-La”

© CPU – Jan Van Hecke

Het is gebeurd! Sylvie Kreusch heeft haar debuutalbum eindelijk aangekondigd. Zo’n drie jaar na haar debuutsingle komt de Antwerpse in november met haar eerste langspeler en we steken het niet onder stoelen of banken dat we er naar uit kijken. Eerdere voorsmaakjes “All of Me” en “Let It All Burn” deden onze dansbenen al opwarmen en ondanks dat “Wild Love” al terug te vinden was op de gelijknamige ep, zal de betoverende ballade nu alsnog terug te vinden zijn op Montbray. Op die plaat zullen er twaalf liedjes te horen zijn en vandaag krijgen we daar een vierde van te horen.

Uptempo dansjes zullen moeilijk te combineren zijn met “Shangri-La”, maar zelfs wanneer Sylvie Kreusch wat trager (lees: zwoeler) dan normaal uit de hoek komt, zijn sensuele bewegingen haast een vereiste. Met haar typische zangstijl nodigt de zangeres ons uit in haar aards paradijs, haar Shangri-La (een verwijzing naar het boek Lost Horizon van James Hilton). Ondanks dat het lied heel zweverig is en we ons in lichtrode sferen bevinden, maakt de donkere piano aan het einde het wat zwaarder. “Shangri-La” is alles wat je wilt van een Sylvie Kreusch-nummer en dus gaan we met plezier mee naar haar aards paradijs.

Montbray verschijnt op 5 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Haunting Melody"

Nog een aantal nachtjes slapen en dan laat Sylvie Kreusch eindelijk haar langverwachte debuutplaat op de wereld los. Dat Montbray een uitstekend album zal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Walk Walk"

Begin november verschijnt de eerste sololangspeler van Sylvie Kreusch. Solo bracht ze eerder al twee ep’s uit met daarop tal van leuke…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 2): Dansen, zingen en moshen!

De organisatie van Rock Herk had vrijdagnacht de handen vol met het heropbouwen van de ravage die onder andere Zwangere Guy, GOOSE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.