Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Shangri-La”

© CPU – Jan Van Hecke

Het is gebeurd! Sylvie Kreusch heeft haar debuutalbum eindelijk aangekondigd. Zo’n drie jaar na haar debuutsingle komt de Antwerpse in november met haar eerste langspeler en we steken het niet onder stoelen of banken dat we er naar uit kijken. Eerdere voorsmaakjes “All of Me” en “Let It All Burn” deden onze dansbenen al opwarmen en ondanks dat “Wild Love” al terug te vinden was op de gelijknamige ep, zal de betoverende ballade nu alsnog terug te vinden zijn op Montbray. Op die plaat zullen er twaalf liedjes te horen zijn en vandaag krijgen we daar een vierde van te horen.

Uptempo dansjes zullen moeilijk te combineren zijn met “Shangri-La”, maar zelfs wanneer Sylvie Kreusch wat trager (lees: zwoeler) dan normaal uit de hoek komt, zijn sensuele bewegingen haast een vereiste. Met haar typische zangstijl nodigt de zangeres ons uit in haar aards paradijs, haar Shangri-La (een verwijzing naar het boek Lost Horizon van James Hilton). Ondanks dat het lied heel zweverig is en we ons in lichtrode sferen bevinden, maakt de donkere piano aan het einde het wat zwaarder. “Shangri-La” is alles wat je wilt van een Sylvie Kreusch-nummer en dus gaan we met plezier mee naar haar aards paradijs.

Montbray verschijnt op 5 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Comic Trip"

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.