Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Emmy d’Arc – ”Reveal”

© CPU – Ymke Dirikx

De 24-jarige Limburgse Ine Tiolants maakte eerst nog onder haar eigen naam muziek. Die viel bij het publiek dusdanig in de smaak dat ze er de award ‘MNM Rising Star 2018’ voor won. Inmiddels gooit ze het over een enigszins andere boeg. Onder nieuwe artiestennaam Emmy d’Arc bracht ze dit jaar al drie zelfgeschreven nummers uit. De gevoelige single ”Reveal” is haar vierde. Net als haar voorgaande werk klinkt het erg persoonlijk.

“Reveal” is een gevoelig nummer met een ietwat donker randje, waarin de tekst goed tot zijn recht komt. Dat komt mede doordat de instrumentatie in het lied vrij bescheiden blijft. Waar het pianospel en de subtiele strijkers goed in de sfeer passen, valt de drumpartij als enige uit de toon. Gaandeweg lijkt ”Reveal” op te bouwen naar een grootse apotheose doordat er meer gelaagdheid te horen is, onder andere met de toevoeging van een tweede stem. Doordat het nummer eerder eindigt dan je verwacht, blijft dat grootse einde jammer genoeg uit. ”Reveal” is geen liedje dat eruit springt. Het persoonlijke karakter, dat getypeerd wordt door de oprechte manier van zingen, zorgt er echter wel voor dat het prettig luisteren is.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

21 posts

About author
Trommels, trommels en nog eens trommels.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.