Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “All of Me”

© CPU – Jan Van Hecke

De solocarrière van Sylvie Kreusch kwam na het einde van Soldier’s Heart vlotjes op gang. Haar uitstekende debuut-ep verscheen ondertussen al een goeie twee jaar geleden, al nam ze daar nog geen genoegen mee. Sylvie bundelde de twee ijzersterke singles “Wild Love” en “Just a Touch Away” op een ep’tje, imponeerde – waar mogelijk – op de podia en won op die manier tientallen zieltjes voor zich. De zangeres heeft er dan ook een sport van gemaakt om luisteraars te betoveren met haar zwoele, mysterieuze muziek, waardoor ze dus als een wervelwind door de Belgische muziekindustrie raast. Na een paar maanden stilte keert orkaan Kreusch nu terug, met het gloednieuwe “All of Me”.

Op haar nieuwste exemplaar wordt meteen duidelijk dat Sylvie weer een nieuw aspect uit haar kleurenspectrum heeft ontdekt. Met heel wat zwoele bassen en mysterieuze flarden van van alles en nog wat, worden we meteen ondergedompeld in haar donkere wereld vol glitter. De zangeres zelf wisselt haar donkere stem af met dromerige, door violen begeleide euforie, wat het geheel gigantisch boeiend houdt. “All of Me” wordt op die manier ook een heuse ontdekkingstocht, omdat er zoveel kleinigheden in verstopt zitten die de sfeer alleen maar ten goede komen. Met nog een dikke minuut op de klok knallen dan plots de blazers door het nummer. Een stevige kopersectie zorgt voor het zware, terwijl een saxofoonsolo de boel dan weer verlicht.

Sylvie Kreusch leek heel even van de aardbol verdwenen, maar bleek te werken aan een uitstekende nieuwe single. Sterk werk van de zangeres, waardoor we er nu al naar uitkijken om ze weer live aan het werk te zien.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

899 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Let It All Burn"

Sylvie Kreusch passeerde al in verschillende gedaantes op de radio, maar ondertussen is de ex-Soldier’s Heart en ex-Warhaus zangeres toch wel een…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.