Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “All of Me”

© CPU – Jan Van Hecke

De solocarrière van Sylvie Kreusch kwam na het einde van Soldier’s Heart vlotjes op gang. Haar uitstekende debuut-ep verscheen ondertussen al een goeie twee jaar geleden, al nam ze daar nog geen genoegen mee. Sylvie bundelde de twee ijzersterke singles “Wild Love” en “Just a Touch Away” op een ep’tje, imponeerde – waar mogelijk – op de podia en won op die manier tientallen zieltjes voor zich. De zangeres heeft er dan ook een sport van gemaakt om luisteraars te betoveren met haar zwoele, mysterieuze muziek, waardoor ze dus als een wervelwind door de Belgische muziekindustrie raast. Na een paar maanden stilte keert orkaan Kreusch nu terug, met het gloednieuwe “All of Me”.

Op haar nieuwste exemplaar wordt meteen duidelijk dat Sylvie weer een nieuw aspect uit haar kleurenspectrum heeft ontdekt. Met heel wat zwoele bassen en mysterieuze flarden van van alles en nog wat, worden we meteen ondergedompeld in haar donkere wereld vol glitter. De zangeres zelf wisselt haar donkere stem af met dromerige, door violen begeleide euforie, wat het geheel gigantisch boeiend houdt. “All of Me” wordt op die manier ook een heuse ontdekkingstocht, omdat er zoveel kleinigheden in verstopt zitten die de sfeer alleen maar ten goede komen. Met nog een dikke minuut op de klok knallen dan plots de blazers door het nummer. Een stevige kopersectie zorgt voor het zware, terwijl een saxofoonsolo de boel dan weer verlicht.

Sylvie Kreusch leek heel even van de aardbol verdwenen, maar bleek te werken aan een uitstekende nieuwe single. Sterk werk van de zangeres, waardoor we er nu al naar uitkijken om ze weer live aan het werk te zien.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Comic Trip"

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.