Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Wild Love”

© CPU – Jan Van Hecke

Ooit de frontvrouw van Soldier’s Heart en enige tijd ook de helft van Warhaus, maar ondertussen is Sylvie Kreusch al een tijdje bezig aan haar solocarrière. De muzikante wist ons vorig jaar te verrassen met enkele explosieve nummers zoals “Flaunt It! Try It” en “Please To Devon” en ook het iets rustigere “Belle” wist zeker te overtuigen. Daarna moesten we even wachten op nieuwe muziek, maar toen Sylvie recentelijk “Just A Touch Away” uitbracht, wist ze ons opnieuw zonder moeite te betoveren met haar zwoele en veelal dansbare muziek. Volgende week verschijnt er een tweede ep en daar zal ook haar nieuwste single op terug te vinden zijn.

“Wild Love” begint rustig en straalt in de eerste helft kalmte uit. Ook deze keer klinkt de stem van de muzikante sensueel. Kreusch rekt bepaalde woorden uit, waardoor je er haast in wordt opgenomen. Het lied omarmt je en wanneer het wat luider wordt, voelt de muzikale knuffel nog hechter. “Wild Love” blijft redelijk rustig, ondanks dat het wel intenser wordt, toch barst de muziek nooit echt los. Langs de ene kant bereikt het hierdoor niet helemaal een climax, maar langs de andere kant blijft er zo een zekere spanning hangen terwijl de muziek langzaamaan ten einde loopt.

Vanaf 11 december is Wild Love, de tweede ep van Sylvie Kreusch, te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

545 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
LiveRecensies

Sylvie Kreusch, Tsar B & Rumours @ Wilde Westen: Terugslag van de toekomstige leading ladies

Drie optredens op een avond en dat in twee verschillende zalen. Door het veranderen van de coronamaatregelen kregen we in aanloop naar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.