Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch – “Wild Love”

© CPU – Jan Van Hecke

Ooit de frontvrouw van Soldier’s Heart en enige tijd ook de helft van Warhaus, maar ondertussen is Sylvie Kreusch al een tijdje bezig aan haar solocarrière. De muzikante wist ons vorig jaar te verrassen met enkele explosieve nummers zoals “Flaunt It! Try It” en “Please To Devon” en ook het iets rustigere “Belle” wist zeker te overtuigen. Daarna moesten we even wachten op nieuwe muziek, maar toen Sylvie recentelijk “Just A Touch Away” uitbracht, wist ze ons opnieuw zonder moeite te betoveren met haar zwoele en veelal dansbare muziek. Volgende week verschijnt er een tweede ep en daar zal ook haar nieuwste single op terug te vinden zijn.

“Wild Love” begint rustig en straalt in de eerste helft kalmte uit. Ook deze keer klinkt de stem van de muzikante sensueel. Kreusch rekt bepaalde woorden uit, waardoor je er haast in wordt opgenomen. Het lied omarmt je en wanneer het wat luider wordt, voelt de muzikale knuffel nog hechter. “Wild Love” blijft redelijk rustig, ondanks dat het wel intenser wordt, toch barst de muziek nooit echt los. Langs de ene kant bereikt het hierdoor niet helemaal een climax, maar langs de andere kant blijft er zo een zekere spanning hangen terwijl de muziek langzaamaan ten einde loopt.

Vanaf 11 december is Wild Love, de tweede ep van Sylvie Kreusch, te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Comic Trip"

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.