Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boston Manor – “Carbon Mono”

Nu het rijk der poppunk zo stilaan wordt ingepalmd door rappers, popsterretjes en boomerdrummers met boekskesvriendinnen, slagen heel wat poppunkbands op de vlucht naar andere oorden. Ook Boston Manor is geen uitzondering op die regel. Al na haar tweede langspeler besloot de groep uit Blackpool beige shorts en baseballpetjes achter zich te laten. Wat hen echter wél uniek maakt is het feit dat ze daarin geslaagd zijn, want vooral derde plaat GLUE mocht er zeker wezen. Voor het eerst sinds die langspeler horen we weer van de Britten.

De lijn van voortvarend, industrieel altrockgeluid wordt ook meer dan een jaar na die laatste langspeler doorgetrokken. “Carbon Mono” vat aan met dreigende synths die het gezelschap van theatrale metalgitaren best weten te appreciëren. Henry Cox zorgt er met zijn stemgeluid uit de duizend voor dat deze single weer volledig als een Boston Manorexemplaar klinkt. Stevig, muzikaal gebrul wordt afgewisseld met lang uitgesponnen vocalen en evenwichtig gedoseerd tot de puike single die “Carbon Mono” is geworden.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boston Manor - "Passenger"

Boston Manor heeft een uiterst drukke maand achter de rug. De Britten speelden in juni maar liefst twintig concerten in heel Europa…
InstagramLiveRecensies

Neck Deep @ Kavka Zappa: Punk, punk en nog eens punk

Poppunk is weer in. Dat bewijst de populariteit van artiesten als Yungblud, KennyHoopla en Machine Gun Kelly. Het genre heeft een rijk…
InstagramLiveRecensies

Graspop Metal Meeting 2022 (Festivaldag 3): Helse hitte en nieuwe headliners

Met de zonnecrème in de ene hand en het flesje water in de andere, trotseerden de moedigste metalheads de duivelse warmte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.