FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air voegt vierde festivaldag toe met onder andere The Prodigy en Enter Shikari

© CPU – Nathan Dobbelaere

Als een donderslag bij heldere hemel: zo voegde Jera on Air vandaag uit het niets een vierde dag toe aan zijn festival. Terwijl we nog moeten bekomen van de recente aankondiging van onder andere Architects en Brutus, komt het Ysselsteynse festival nu doodleuk aanzetten met opnieuw een bootlading aan nieuwe namen. Helemaal bovenaan kunnen we The Prodigy vinden, dat voor het eerst richting het Limburgse festival trekt. De Britse dancesensatie moet het helaas sinds een aantal jaar doen zonder zijn in 2019 overleden frontman Keith Flint, maar weet ondanks zijn gemis nog altijd een act van jewelste neer te zetten. Ook is er opnieuw een plekje gereserveerd voor Enter Shikari. De groep wist afgelopen jaargang de Eagle volledig plat te spelen en gaat dit deze zomer nog eens rustig over doen. Ook mogen onder andere Me First and the Gimme Gimmes, Boston Manor en Ho99o9 hun koffers inpakken en zich klaar maken om richting Ysselsteyn te trekken.

Nu Jera on Air een dagje langer duurt, vindt het festival plaats van 27 tot en met 30 juni 2024. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Donderdag 27 Juni: Authority Zero – Bad Religion – Body Count – Conservative Military Image – Death Lens – Electric Callboy – GEL – Get the Shot – Hot Mulligan – Imminence – Knosis – Madball – Movements – Ploegendienst – Shadow of Intent

Vrijdag 28 Juni: Better Lovers – Bleed from Within – Brutus – Counterparts – Dropkick Murphys – End It – Grade 2 – Hang Youth – Hanabie. – Heriot – Holding Absense – Ice Nine Kills – Jaya the Cat – MakeWar – Mindforce – Neck Deep – Of Mice & Men – Scowl – Show Me The Body – Silverstein – Simple Plan – Sum 41 – Suicidal Tendencies – The Rumjacks – Thrown

Zaterdag 29 Juni: Alpha Wolf – Annisokay – Another Now – Architects – Bane – Bob Vylan – Biohazard– Bury Tomorrow – Comeback Kid – Dying Wish – ERRA – Fit For A King – For I Am King – Frank Carter & The Rattlesnakes – Guilt Trip – Harms Way – Incendiary – King Prawn – Mindwar – Snuff – Spanish Love Songs – The Black Dahlia Murder – Thursday – Thy Art Is Murder – While She Sleeps

Zondag 30 Juni: As Everything Unfold – Boston Manor – Dropout Kings – Enter Shikari – Ho99o9 – Make Them Suffer – Me First And The Gimme Gimmes – NØFX – Slapshot – Sing Along Riot – The Acacia Strain – The Prodigy

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Death Lens - "Disturb The Peace"

Death Lens is een band afkomstig uit de buitenwijken van Oost-Los Angeles. De bandleden zijn opgegroeid als een minderheidsgroep die voortdurend te…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air komt af met ruim dertig nieuwe namen

Jera on Air blijft met namen strooien. Vier dagen lang maakte het punk-, hardcore- en metalcorefestival in Limburg nieuwe acts bekend en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NOFX - "I'm a Rat"

Tegenwoordig zijn er nog maar een handvol punkgroepen die de essentie van het genre weten vast te houden. Een constante factor gedurende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.