Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx – “Curb Feelers”

The Bronx is paradoxaal genoeg van LA, maar maakt desalniettemin geweldige hardcorepunk met een overvloed aan energie. De heren zijn inmiddels allemaal de gezegende grens van 40 jaar gepasseerd, maar toch is dat moeilijk te horen wanneer je deze brok positieve energie loslaat in je omgeving. Ook live zorgt The Bronx voor een enorme ontlading aan positiveit en maken ze elke toeschouwer blij. Op 27 augustus komt The Bronx VI uit, dit is de vierde single van deze plaat. We waren misschien wat kritisch over de laatste single “Watering The Well“, maar de eerste twee, “White Shadow” en “Superbloom“, waren als vanouds.

“Curb Feelers” is uptempo en stevig zoals we gewend zijn. Met een intro die geleid wordt door de gitaar en waarbij de andere instrumenten af en toe invallen, is de trend gezet. Het is hakken en kappen, maar het klinkt geweldig. De teksten zijn misschien wat cliché, maar de energie spat er van af. Tijdens het refrein breekt de band het kot af, maar in het nummer zit variatie voldoende. In de strofe wordt er gevarieerd naar rustigere stukken, er wordt tijd gegeven aan alle instrumenten en op het laatste ontbindt de gitarist zijn duivels in een heerlijke solo.

The Bronx zijn terug en we zullen het geweten hebben. Op 27 augustus wordt het kindje officieel geboren, maar de inleidende delen zijn overwegend veelbelovend.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bad Optix - "Raid"

Met de supergroepen die als paddenstoelen uit de grond schieten de laatste tijd kan je ondertussen al een serieuze collectie zwammen aanleggen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Blowtorch"

Vorig jaar wist The Bronx uit Los Angeles ons nog te verblijden met hun zesde langspeler, zeer origineel genaamd Bronx VI. Hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Watering The Well"

The Bronx staat gekend om zijn stevige hardcore/punkrock en de brok energie die het live zeker kan brengen. Muzikaal is het intensief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.