Nieuwe singles

Nieuwe single The Bronx – “White Shadow”

Er zijn nog zekerheden in het leven, en één zekerheid in het leven van een hardcorepunker is The Bronx. Deze vijfkoppige band uit LA brengt regelmatig een plaat of een single uit, en dat draait zelden uit op een teleurstelling. De laatste keer dat we deze band op onze radar hadden, was in 2019 tijdens Groezrock. Toen blonken ze al uit in een overload aan energie en waren ze in staat om in de late namiddag de grote tent al op stelten te zetten.

Nu zijn The Bronx terug met een heerlijk nieuw plaatje. “White Shadow” begint met een sterke gitaar en wordt al snel bijgestaan door alle andere instrumenten. De energie spat er weer af en het gitaarwerk is hier een geweldige opsteker. De tweede gitarist speelt vaak iets anders maar haalt toch op geen enkel moment de energie uit het nummer. Na enkele minuten krijgen we nog wat extra vuurwerk van de gitaren en we zien het spektakel ondertussen al live voor ons. In de achtergrond horen we Jeremy Dean, een grafisch ontwerper die ook een goede vriend blijkt te zijn.

De nieuwe plaat is aangekondigd voor 27 augustus en zal vol samenwerkingen staan. Ook Estevan Oriol, DABS MYLA, Tim Armstrong en Craig Stecyk zullen op deze plaat te horen zijn. Maar laten we eerlijk zijn, het zijn vooral The Bronx die we willen horen. Damn, wat een band!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bad Optix - "Raid"

Met de supergroepen die als paddenstoelen uit de grond schieten de laatste tijd kan je ondertussen al een serieuze collectie zwammen aanleggen….
InstagramLiveRecensies

OFF! @ Trix (Club): Nooit te veel franjes

OFF! is zowat de natte droom van elke punkpurist die er rondloopt. Met de legendarische Keith Morris (Black Flag) aan de microfoon…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Blowtorch"

Vorig jaar wist The Bronx uit Los Angeles ons nog te verblijden met hun zesde langspeler, zeer origineel genaamd Bronx VI. Hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.