Nieuwe singles

Nieuwe single The Bronx – “White Shadow”

Er zijn nog zekerheden in het leven, en één zekerheid in het leven van een hardcorepunker is The Bronx. Deze vijfkoppige band uit LA brengt regelmatig een plaat of een single uit, en dat draait zelden uit op een teleurstelling. De laatste keer dat we deze band op onze radar hadden, was in 2019 tijdens Groezrock. Toen blonken ze al uit in een overload aan energie en waren ze in staat om in de late namiddag de grote tent al op stelten te zetten.

Nu zijn The Bronx terug met een heerlijk nieuw plaatje. “White Shadow” begint met een sterke gitaar en wordt al snel bijgestaan door alle andere instrumenten. De energie spat er weer af en het gitaarwerk is hier een geweldige opsteker. De tweede gitarist speelt vaak iets anders maar haalt toch op geen enkel moment de energie uit het nummer. Na enkele minuten krijgen we nog wat extra vuurwerk van de gitaren en we zien het spektakel ondertussen al live voor ons. In de achtergrond horen we Jeremy Dean, een grafisch ontwerper die ook een goede vriend blijkt te zijn.

De nieuwe plaat is aangekondigd voor 27 augustus en zal vol samenwerkingen staan. Ook Estevan Oriol, DABS MYLA, Tim Armstrong en Craig Stecyk zullen op deze plaat te horen zijn. Maar laten we eerlijk zijn, het zijn vooral The Bronx die we willen horen. Damn, wat een band!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Haven't Been Doing So Well"

In het Britse hardcorepunkmilieu is Frank Turner al lang geen onbekend gezicht meer. De punker met het peperkoeken hart startte zijn carrière…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Curb Feelers"

The Bronx is paradoxaal genoeg van LA, maar maakt desalniettemin geweldige hardcorepunk met een overvloed aan energie. De heren zijn inmiddels allemaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Watering The Well"

The Bronx staat gekend om zijn stevige hardcore/punkrock en de brok energie die het live zeker kan brengen. Muzikaal is het intensief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.