Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx – “Superbloom”

Wie heeft er Red Bull nodig als The Bronx een nieuw nummer uitbrengt? Bij het horen van deze punkhardcore legendes uit LA komt er een lading energie vrij die je niet kan vervangen door een dosis cafeïne of suiker. De natuurlijke voedingsstof die door The Bronx wordt aangevoerd, is verslavend te noemen en zorgt voor een heerlijke energieboost.

“Superbloom” begint op ‘full speed’, maar laat meteen de snedige start varen om plaats te maken voor ademruimte. Bij het refrein komt de motor pas echt op gang en bruist het weer als vanouds. Tijdens de strofe is het wel goed dat de band de nodige rust inbouwt om dan in het refrein de nodige ontlading mee te geven. De stem van Matt Caughthran raakt ook nooit versleten en hij vindt de perfecte combinatie tussen snedigheid en melodie. In tegenstelling tot “White Shadow“, hun vorige single, is “Superbloom” minder melodisch, maar wel iets scherper.

Op 27 augustus komt The Bronx VI uit. Voor ons mag het snel daar zijn, want eerlijk is eerlijk, The Bronx is een bom energie die we momenteel met z’n allen goed kunnen gebruiken.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bad Optix - "Raid"

Met de supergroepen die als paddenstoelen uit de grond schieten de laatste tijd kan je ondertussen al een serieuze collectie zwammen aanleggen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Blowtorch"

Vorig jaar wist The Bronx uit Los Angeles ons nog te verblijden met hun zesde langspeler, zeer origineel genaamd Bronx VI. Hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Curb Feelers"

The Bronx is paradoxaal genoeg van LA, maar maakt desalniettemin geweldige hardcorepunk met een overvloed aan energie. De heren zijn inmiddels allemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.