Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx – “Watering The Well”

The Bronx staat gekend om zijn stevige hardcore/punkrock en de brok energie die het live zeker kan brengen. Muzikaal is het intensief en ligt het tempo vaak hoog. Op de voorgangers “Superbloom” en “White Shadow” was er aan energie en intensiteit geen gebrek, maar toch klinkt de nieuwe single “Watering The Well” weer net iets anders.

Op dit nieuw nummer is het allemaal net iets verteerbaarder en iets makkelijker te beluisteren, maar daardoor verliest de band wel wat aan hun typische energie. De beginriff had van elke doorsnee rockband kunnen zijn en steekt schril af tegen de voorgaande nummers. Wanneer de zang komt aandraven, klinkt het allemaal wat meer herkenbaar, maar toch blijven we een beetje op onze honger zitten. De solo in de brug dweept met de eerdere intensiteit, maar het is toch net allemaal iets te vlak en afgeborsteld.

Op 27 augustus komt The Bronx VI uit. We waren tot de vorige twee nummers erg enthousiast over deze release. Door “Watering The Well” is ons enthousiasme weer wat getemperd, maar ons geloof in de mensheid heeft nog geen knauw gekregen en we geloven in een goede afloop.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bad Optix - "Raid"

Met de supergroepen die als paddenstoelen uit de grond schieten de laatste tijd kan je ondertussen al een serieuze collectie zwammen aanleggen….
InstagramLiveRecensies

OFF! @ Trix (Club): Nooit te veel franjes

OFF! is zowat de natte droom van elke punkpurist die er rondloopt. Met de legendarische Keith Morris (Black Flag) aan de microfoon…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Blowtorch"

Vorig jaar wist The Bronx uit Los Angeles ons nog te verblijden met hun zesde langspeler, zeer origineel genaamd Bronx VI. Hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.