Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx – “Watering The Well”

The Bronx staat gekend om zijn stevige hardcore/punkrock en de brok energie die het live zeker kan brengen. Muzikaal is het intensief en ligt het tempo vaak hoog. Op de voorgangers “Superbloom” en “White Shadow” was er aan energie en intensiteit geen gebrek, maar toch klinkt de nieuwe single “Watering The Well” weer net iets anders.

Op dit nieuw nummer is het allemaal net iets verteerbaarder en iets makkelijker te beluisteren, maar daardoor verliest de band wel wat aan hun typische energie. De beginriff had van elke doorsnee rockband kunnen zijn en steekt schril af tegen de voorgaande nummers. Wanneer de zang komt aandraven, klinkt het allemaal wat meer herkenbaar, maar toch blijven we een beetje op onze honger zitten. De solo in de brug dweept met de eerdere intensiteit, maar het is toch net allemaal iets te vlak en afgeborsteld.

Op 27 augustus komt The Bronx VI uit. We waren tot de vorige twee nummers erg enthousiast over deze release. Door “Watering The Well” is ons enthousiasme weer wat getemperd, maar ons geloof in de mensheid heeft nog geen knauw gekregen en we geloven in een goede afloop.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Haven't Been Doing So Well"

In het Britse hardcorepunkmilieu is Frank Turner al lang geen onbekend gezicht meer. De punker met het peperkoeken hart startte zijn carrière…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Curb Feelers"

The Bronx is paradoxaal genoeg van LA, maar maakt desalniettemin geweldige hardcorepunk met een overvloed aan energie. De heren zijn inmiddels allemaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Superbloom"

Wie heeft er Red Bull nodig als The Bronx een nieuw nummer uitbrengt? Bij het horen van deze punkhardcore legendes uit LA…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.